Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Eκρήξεις και πυροβολισμοί στο κέντρο του Παρισιού, πολλοί νεκροί, η αστυνομία επενέβει

Νεκροί και τραυματίες, μεταξύ αυτών και δύο δράστες που κρατούσαν ομήρους στο θέατρο Bataclan


Για τέσσερις επιθέσεις στο κέντρο του Παρισιού, που άφησαν πίσω τους θύματα, κάνει λόγο η γαλλική αστυνομία. Τουλάχιστον 60 οι νεκροί σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Σε εξέλιξη ομηρία σε συναυλιακό χώρο.Ο Ολάντ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορα της χώρας
Adtech Ad
Σειρά επιθέσεων στο Παρίσι. Τουλάχιστον δύο εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στο Stade de France, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη φιλικό μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Γερμανίας και της Γαλλίας που παρακολουθούσε και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Ο αγώνας αρχικά συνεχίστηκε, αλλά επικράτησε πανικός καθώς οι φήμες για τις επιθέσεις εξαπλώνονταν και οι θεατές παρέμειναν στο γήπεδο και αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ελικόπτερα της αστυνομίας πέταξαν πάνω από το στάδιο ενώ ο Ολάντ μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών για να προεδρεύσει ενός κλιμακίου για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν δύο διαμελισμένα πτώματα μέσα στο στάδιο, πιθανότατα από τους καμικάζι. Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ένα άτομο φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» πριν από το μακελειό. Πηγές σε δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών λένε ότι πίσω από το μακελειό βρίσκονται ισλαμιστές εξτρεμιστές.
Το τηλεοπτικό δίκτυο France 24 μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, απομακρύνθηκε με ασφάλεια. Αυτή την ώρα προεδρεύει σε συνεδρίαση ενός κλιμακίου για την αντιμετώπιση της κρίσης που συνεδριάζει στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς.
Ο Ολάντ συγκάλεσε τις πρώτες πρωινές ώρες (ώρα Ελλάδας) Υπουργικό Συμβούλιο και κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορα της χώρας. 
Στο παρακάτω vine ακούγεται η έκρηξη μέσα στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου