Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Εορτασμός του “ΟΧΙ” στο Σόμερβιλλ (Somerville) Massachusetts


Σε ζεστή ατμόσφαιρα εορτάστηκε χθες στην Ελληνική Κοινότητα του Somerville το “ΟΧΙ” του 1940. Μαθητές και μαθήτριες του απογευματινού Σχολείου της Κοινότητας απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν τους εθνικούς ύμνους, Ελλάδας και Αμερικής και χόρεψαν Ελληνικούς χορούς..
Το πρόγραμμα άνοιξε ο ιερατικός προϊστάμενος της Εκκλησίας του Ευαγγελισμού π. Κωνσταντίνος Μανέτας. Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελισάβετ Χατζή έκανε ιστορική αναφορά στο Έπος του 40. 
Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ευάγγελος Κεχρής. Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς που παρευρέθηκε ύστερα από πρόσκληση. Μαζί του ήταν και ο Α' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μίλτος Αθανασόπουλος οι οποίοι εκλησιάστηκαν και μετά συμμετείχαν στη γιορτή.
Μετά τη γιορτή ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό.


Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η κοινότητα του Σόμερβιλλ έχει αναζωογονηθεί με διάφορες εκδηλώσεις και αυτό οφείλεται κυρίως από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κεχρή και τον ιερατικό Προϊστάμενο π. Μανέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου