Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλος ο χορός των Ηπειρωτικών Σωματείων του Worcester, Massachusetts

O κ. Βασίλειος Κυράνης εν μέσω των κ. Ηλία Τζιά, Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών ΕΝΩΣΗ και κ. Κατερίνα Στρίγκα Προέδρου του Γυναικείου Τμήματος των Ηπειρωτισσων "Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ"
Κατάμεστες ήταν και οι δύο αίθουσες του κοινοτικού κέντρου του Αγίου Σπυρίδωνα του Γούστερ της Μασσαχουσέτης από Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες των Σωματείων ΕΝΩΣΗ και ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ με τις οικογένειές τους αλλά και από φίλους που είχαν έρθει από το Peabody, Boston, Lowell, Brockton, Nashua NH, Manchester NH και αλλού.

Ο αγέραστος Πετρο-Λούκας Χαλκιας με το κλαρίνο του και ο Κυρίτσης με τα Ηπειρωτικά και Δημοτικά τραγούδια δημιούργησαν μία ωραία διασκέδαση όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν.
Το χορευτικό τμήμα των Συλλόγων που το αποτελούσαν αγόρια και κορίτσια (εγγόνια και δισέγγονα) των Ηπειρωτών άνοιξαν το πρόγραμμα υπό την διεύθυνση της Όλγας Φώτου
Ο αεικίνητος Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Τζιάς με το Διοικητικό του Συμβούλιο έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το γεγονός ότι μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση είχαν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια λέει πολλά.
Αναγνωρίστηκε από το Σύλλογο ΕΝΩΣΗ η προσφορά του κ. Βασίλη Κυράνη στον οποίον έδωσαν πλακέτα τιμής ένεκεν.
Παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίαςκ. Βασίλειος Καυκάς, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Μενέλαος Σωτήρης και ο κ. Δημήτριος Ματθαίος, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας.  Η κ. Μιρέλλα Κουκούτση, υποπρόξενος, εκπροσώπισε την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ιφιγένεια Καναρά.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ.  Σήμερα 4:00μ.μ. - 5:30μ.μ. σε έκτακτη εμφάνιση ο Πετρο-Λούκας Χαλκιάς με το κλαρίνο του θα παίξει στο New England intercultural Conservatory, 30 Gainsborough Street, (κοντα στο 290 Huntington Avenue, Boston, one block from Symphony Hall) στη Βοστώνη. Είναι μία έκτακτη εμφάνηση όπου θα γίνει “διαφήμιση” της Ηπειρώτικης μουσικής. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου