Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σαουδάραβας πρίγκιπας αλ Ουαλίντ: «Ο Τραμπ είναι ντροπή για όλη την Αμερική»

Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του σαουδάραβα δισεκατομμυριούχου και μέλους της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπα αλ-Ουαλίντ μπεν Ταλάλ και του Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την πρόταση του δεύτερου να απαγορευθεί στους μουσουλμάνους η είσοδος στις ΗΠΑ.
Με σχόλιό του στο Tritter αργά το βράδυ της Παρασκευής, o πρίγκιπας Ουαλίντ, ο οποίος διευθύνει τον όμιλο Kingdom Holding Co, τα συμφέροντα του οποίου φθάνου«ν μέχρι τον αμερικανικό τραπεζικό γίγαντα Citigroup, έγραψε «Ντόναλντ Τραμπ είστε ντροπή όχι μόνο για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά για όλη την Αμερική. Αποσυρθείτε από την κούρσα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, δεν θα τις κερδίσετε ποτέ».
Η απάντηση ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τον λογαριασμό του Τραμπ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο ανόητος πρίγκιπας θέλει να ελέγχει τους αμερικανούς πολιτικούς μας με τα χρήματα του μπαμπά. Δεν θα μπορεί όταν εκλεγώ».
Μια ανακοίνωση που εστάλη το πρωί του Σαββάτου από το γραφείο του πρίγκιπα αλ-Ουαλίντ διευκρίνιζει ότι το μήνυμα στο Twitter ήταν μια απάντηση στην "αντιισλαμική δήλωση" του Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνεται πάντως πως η εταιρεία Kingdom Holding Co του σαουδάραβα πρίγκιπα έχει συμφέροντα σε δραστηριότητες τόσο διαφορετικές όσο το πάρκο ψυχαγωγίας Euro Disney, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Four Seasons, ο τραπεζικός όμιλος Citigroup και η εταιρεία μέσων ενημέρωσης News Corporation. Ο σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος έγινε εξάλλου ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου