Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ στην Αίγινα: Λήστεψαν και έκαψαν ζωντανούς ανιψιό και θεία


Πρωτοφανές και άγριο έγκλημα συγκλονίζει χθες (1.12) την Αίγινα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς το πρωί στο χωριό των Αγίων Ασωμάτων μια 71χρονη γυναίκα και ο 44χρονος ανιψιός της βρέθηκαν καμένοι μέσα στο σπίτι τους.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τα πτώματα: βρέθηκαν και τα δύο στην ίδια στάση, στο ίδιο κρεβάτι, καμένα από την μέση και πάνω!
Όπως όλα δείχνουν αδίστακτοι ληστές, αφού έσπασαν με πέτρα το παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν ζωντανούς.
«Είμαι συγκλονισμένος, πιθανόν αντιστάθηκαν και τους έκαψαν, γιατί τους αναγνώρισαν…» λέει στο protothema.gr ο Σταμάτης Μαρμαρινός, ανιψιός της αδικοχαμένης 71χρονης και ξάδερφος του 44χρονου άνδρα και προσθέτει: «Σίγουρα μιλάμε για ληστεία, δολοφόνησαν δύο άτομα και τα έκαψαν πιθανόν γιατί αναγνώρισαν τους δράστες και ίσως να πάλεψαν μαζί τους».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου