Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Αρραβώνες Νίκου Καυκά με Μελίσσα De Jenkheere


ARRABWNAS KAFKA 2Από τους αρραβώνες του Νίκου Καυκά με Μελίσσα Μελίσσα De Jenkheere

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2015
ARRABWNAS KAFKA 3
Ο π. Νικόλαος, ο οποίος είναι φίλος και γνώριμος της οικογένειας Καυκά παλαιόθεν, θυμήθηκε ότι ο πρώτος γάμος που τέλεσε ως ιερεύς πριν τριάντα και πλέον χρόνια ήταν του Βασίλη και της Λίντας Καυκά στις 29 Δεκεμβρίου του 1985, πράγμα το οποίο προκάλεσε θερμό χειροκρότημα και συγκίνηση μαζί.ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγιναν το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης στο ιστορικό εστιατόριο «Olympia» του Λόουελ οι αρραβώνες του Νίκου Καυκά, αγαπητού γιου του ζεύγους Βασιλείου και Λίντας Καυκά.
Ο Νίκος γεννήθηκε στο Λόουελ, αποφοίτησε από το Ημερήσιο Σχολείο της κοινότητας της Αγίας Τριάδος, έχει κάνει ανώτερες ιδιαίτερες σπουδές και είναι εκ των ειδημόνων στην εκπαίδευση δελφινιών για ειδικές αποστολές του Αμερικανικού Ναυτικού. Η μνηστή του η Μελίσσα γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, όπου μεγάλωσε και σπούδασε και σήμερα παρουσιάζει το πρόγραμμα με δελφίνια στο Sea world. Ο γάμος τους θα γίνει την Ανοιξη στο νησί Κορονάντο του Σαν Ντιέγκο.
Ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καστανάς, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αγίου Αθανασίου του Αρλινγκτον Μασαχουσέτης ανέπεμψε την προσευχή, ευχήθηκε ενθέρμως στους αρραβωνιασθέντες «καλά στέφανα» και «η ώρα η καλή» στους δε γονείς και οικείους τους να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.
Ο Βασίλης Καυκάς στο χαιρετισμό του είπε «φίλοι και φίλες είσαστε απόψε εδώ γιατί μας εκτιμάτε και εμείς σας αγαπάμε. Εχουμε τη χαρά απόψε να έχουμε τους αρραβώνες του Νίκου και της Μελίσσας. Βρισκόμαστε σε αυτή την αίθουσα, πρώτον διότι έχουν καλό φαγητό και δεύτερον διότι πριν από 30 χρόνια η Λίντα κι εγώ είχαμε το γαμήλιο μας δείπνο».
Παρευρέθηκαν περί τους 150 προσκεκλημένοι ανάμεσα στους οποίους ήταν η γενική πρόξενος κ. Ιφιγένεια Καναρά με τον σύζυγό της Βασίλη Λαλιώτη και τη μικρή τους κορούλα Σόνια, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Λόουελ κ. Εντουαρντ Κένεντι και ο πολιτειακός γερουσιαστής του Ροντ Αϊλαντ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου