Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αρραβώνες Νίκου Καυκά με την Melissa De Jenkheere



Η φωτογραφία είναι από χθες το βράδυ στο Zorba Room. O Βασίλης και Λίντα-Δήμητρα Καυκά με τα παιδιά τους
Από αριστερά: Δήμητρα-Άννα, Βασίλης, Νίκος Melissa, Λίντα-Δήμητρα και Κατερίνα-Ελενη

Ανάμεσα σε συγγενείς και πολλούς από τους φίλους και φίλες έγιναν χθες βράδυ οι αρραβώνες του Νίκου Καυκά και της  Melissa De  το San Diego της Καλιφόρνιας
Η εκδήλωση έγινε στο Zorba Room του εστιατορίου Ολύμπια στο Lowell όπου παρευρέθησαν κοντά στα 150 άτομα.
Ο πατήρ Νικόλαος Καστανάς από την κοινότητα του Αγίου Αθανασίου του Arlington έκανε την προσευχή και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτός ήταν ο ιερέας που ευλόγησε το γάμο του Βασίλη και της Λίντας-Δήμητρας Καυκά πριν αρκετά χρόνια.
Στη συνέχεια κάλεσε στο μικρόφωνο τον πατέρα του Νίκου κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και είπε “Φίλοι και Φίλες είσαστε εδώ απόψε γιατί μας εκτιμάτε και εμείς σας αγαπάμε. Έχουμε τη χαρά απόψε να έχουμε τους αρραβώνες του Νίκου και της Μελίσσας.  Βρισκόμαστε σε αυτή την αίθουσα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι επειδή έχουν καλό φαγητό και ο δεύτερος λόγος γιατί πριν 30 χρόνια, στις 29 Δεκεμβρίου, 1985 η Λίντα και εγώ είχαμε το γαμήλιο δείπνο.
Η Μελίσσα γεννήθηκε και μένει στο Σαν Ντιέγκο όπου εργάζεται στο Sea World όπου παρουσιάζει το πρόγραμμα με τα δελφίνια. Εκεί μένει και ο Νίκος μας ο οποίος και αυτός εργάζεται με τα δελφίνια για ειδικές αποστολές του Αμερικάνικου Ναυτικού.
Πρώτα – πρώτα όλοι και όλες σας είσαστε στη καρδιά μας, αλλά επιτρέψτε μου να αναγνωρίσω μερικούς επίσημους που τιμούν με την παρουσία τους την αποψινή βραδιά.
Την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος κ. Ιφιγένεια Καναρά, τον νέο Δήμαρχο του Lowell κ. Edward Kennedy, τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας της ιστορικής πόλης κ Γεώργιο Ζαχαρούλη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μίλτιάδη Αθανασόπουλο και τον Γερουσιαστή κ. Λεωνίδα Ραπτάκη....”  Στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρισκομένους να σηκώσουν τα ποτήρια και να πιούν εις υγείαν του Νίκου και της Μελίσσας.
Στους παρευρεθέντες είδαμε και τους: Νίκο και Ελένη Καυκά με τα παιδιά τους Σίμο και Αλέξη, την Νικολίτσα σύζυγος Δημήτρη Καυκά με τα παιδιά τους Γιώργο, Φώτη, Αλέξανδρο και Χριστίνα, το ζεύγος Γεώργιου και Αφροδίτης Σταματάκου, τον κύριο Αθανάσιο Γαλάνη με την σύζυγό του Δωροθέα, τον κ. Δημήτρη Κυπραίο με την σύζυγό του Καλλιόπη Ράμμου, το ζεύγος Γιάννη και Δήμητρας Κατσαρού, τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Χατζή με την σύζυγό του Πωλίν, το ζεύγος Ναπολέων και Θεοδώρα Χρονοπούλου, το ζεύγος Ηλία και Χριστίνα Βασιλόπουλου, το ζεύγος Στάθη και Θεοδώρα Σταθόπουλου, το ζεύγος Βασίλη και Ρούλας Σχοτσιανίτη, το ζεύγος Γιώργου και Μαρίας Ιατρού, το ζεύγος Μενέλαου Σωτήρη, το ζεύγος Ελισάβετ Παπασλή και Γιώργου Λαμπρόπουλου, το ζεύγος Δηήτρη και Δέσποινας Ματθαίου, το ζεύγος Θεόδωρου και Αγγελικής Καλμούκου, το ζεύγος Gerry & Linda Iannetta, την οικογένεια του Paul & Robin Dubois, την Cathy Raadmae, το δικηγόρο Arthur Sullivan, τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Σιδηρόπουλο με την σύζυγό του Δέσποινα, το ζεύγος Γιάννη και Κατίνα Μουρτζίνη, το ζεύγος Μιχάλη και Λίτσας Γιαννούλη, τον πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο, το ζεύγος Νίκου και Ann Marie Δαλαμαγκα, τον Βασίλη και Μαγδαληνή Πισκοπάνη, την κυρία Eva Soroken, την κ. Νίκη Λαδάκου, την κ. Κάθη Χαρέα, το ζεύγος Παναγιώτη Τσίχλη, το ζεύγος Γιάννη & Μαρία Κερατσόπουλος, το ζεύγος Μενέλαου Σωτήρη, την κ. Ελένη Μπλέτση με τον γιό της Θανάση, την κ. Παναγιώτα Εμμανουηλίδη, την κ. Maria Fries, τους κ.κ. Γεώργιο Λιακάκο, Γεώργιο Παπαγεωργίου και Χρίστο Τσιμίκα, τον ζεύγος Στέφανου και Παναγιώτας Στεφανόπουλου με την κόρη τους Ελένη, την κ. Ελένη Στεφανόπουλου, το ζεύγος Σωτήρη Ηλιόπουλου, το ζεύγος Ευριπίδη Ηλιόπουλου, το ζεύγος Mark & Kelly Burns, τον κ. Νίκο Διαμαντόπουλο και άλλους.
Ο γάμος του Νίκου και της Μελίσσας θα γίνουν στο τέλος της Άνοιξης στο νησί Κορονάντο του San Diego.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου