Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γκάλοπ: To 84,5% δηλώνει απογοητευμένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, 2015
Ποσοστό 84,5% των ερωτηθέντων σε έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τις έως τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης. Μη ικανοποιημένο, εξάλλου, δηλώνει το 67% των ερωτηθέντων που στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δήλωσαν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Το 66,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του (σίγουρα ή μάλλον) θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Επίσης, το 77,5% εκτιμά ότι τα πράγματα στη χώρα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση. Την ίδια απάντηση έδωσε το 57% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας, το 51,5% επιθυμεί να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση ή κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, το 21% ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ την αναζήτηση στήριξης από τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ το 18,5% τάσσεται υπέρ της προσφυγής σε πρόωρες κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου