Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πέρασαν οι εποχές των συνθημάτων του τύπου έξω οι Αμερικάνοι, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτ

Ελάτε "Φίλοι" λένε τώρα στην Ελλάδα. 

Ακόμα και το "χαρμάνι" που λέγετε ΣΥ ΡΙ ΖΑ.  

Η κυβέρνηση όμως έχει ξεχάσει την Ομογένεια

Το κείμενο του Δημήτρη Μάλλιου, οι τίτλοι δικοί μας
Δεν ξεχνιούνται ούτε διαγράφονται οι παλιές φιλίες, αντίθετα μάλλον οι καλοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και τότε είναι που αποδεικνύουν τα πραγματικά τους αισθήματα στην πράξη και όχι στα λόγια, τότε χρειάζονται και…… αυτά τα «τότε», μπορεί να είναι σημαντικά μεγάλα ή και μικρότερα, αλλά οπωσδήποτε έχουν την αξία τους.
Μας θυμήθηκαν λοιπόν οι παλαιοί μας φίλοι, οι Αμερικάνοι, κατάλαβαν τις δυσκολίες μας, είδαν ότι στην Ευρώπη είμαστε μάλλον μόνοι μας, με εξαίρεση ίσως τους Ιταλούς και τους Γάλλους και τι να πει κανείς για τους Ρώσους, ότι και να πούμε πάντα θυμόμαστε την κοροϊδία με τα λεγόμενα Ορλωφικά και έτσι αποφάσισαν  να έρθουν για βοήθεια.
Όπως  φυσικά συμπεριφέρεται ένας καλός φίλος έτσι και οι Αμερικάνοι έρχονται και μάλιστα χωρίς να τους καλέσουμε, παρότι μέχρι πρότινος τους κακολογούσαμε και θεωρούσαμε προδότες όσους συνεργάζονταν ή επιζητούσαν συνεργασία μαζί τους, κανείς δεν δίνει πια σημασία σ αυτά, αρκεί ο φίλος να βρεθεί κοντά στον φίλο, ακόμη και με ανταπόδοση, αμοιβαία ασφαλώς για να κρατιούνται και οι ισορροπίες.
Έρχονται οι Αμερικάνοι, φωνάζει ο κόσμος, έρχεται ο στόλος λένε αλλού και μαζί τους κουβαλάνε τα δολάριά τους, όπως παλιά, μετά τον πόλεμο με το σχέδιο Μάρσαλ και την οικονομική βοήθεια της Ούνρα, τότε που στήθηκαν οι πρώτες βιομηχανίες, άσχετα αν αργότερα που τελείωσε το πρόγραμμα βοήθειας χρεοκόπησαν σχεδόν όλες και αναγκαστήκαμε και εμείς να φωνάζουμε έξω οι Αμερικάνοι.
Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία λοιπόν, σύμφωνα με την πληροφόρηση που κυκλοφορεί, πραγματικά έρχονται ειδικοί του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών,  για να αναλάβουν τον συντονισμό των συζητήσεων μεταξύ Ευρωζώνης και Ελλάδας, ως ειδικοί και παλαιοί σε τέτοιες συζητήσεις  και βέβαια δεν έχει καμιά σημασία  αν προσκλήθηκαν ή όχι.
Πέρασαν οι εποχές των συνθημάτων του τύπου έξω οι Αμερικάνοι, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις κλπ, είναι ξεπερασμένοι πλέον οι χαρακτηρισμοί ως προδοτών όσων έχουν συναλλαγές και απλές ακόμη επαφές με τους λεγόμενους δυνάστες των λαών, σήμερα όλα έχουν βρει τον κανονικό τους δρόμο, τον δρόμο της αριστεροδεξιάς  χωρίς προσχήματα και μάλιστα με επιχειρήματα.
Καλώς έρχεστε αδέλφια Αμερικάνοι, παλαιοί μας φίλοι, συμπολεμιστές και σύντροφοι πλέον, ξεχάσαμε και ξεχάστε και σεις τις φραστικές έχθρες και κόντρες, φέρτε τα δολάρια σας, αγοράστε το χρέος μας, φέρτε και την Ούνρα, γιατί χανόμαστε αλλιώς, μας πούλησαν όλοι στην Ευρώπη, όπως πάντα άλλωστε  και να ξέρετε πως μπορούμε να σας δώσουμε και άλλες βάσεις για τα γεωπολιτικά σας συμφέροντα και όσες διευκολύνσεις θέλετε, είμαστε έτοιμοι, για την τιμή της φιλίας μας να κάνουμε πολλές, μα πάρα πολλές, κωλοτούμπες.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου