Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την προσπάθεια δημιουργίας Ομάδας Φίλων της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο

 Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2016

Η κροάτισσα ευρωβουλευτίνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μαριάνα Πέτιρ επιχειρεί να δημιουργήσει ομάδα «φίλων της Μακεδονίας» μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την προσπάθεια δημιουργίας Ομάδας Φίλων της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο 
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την προσπάθεια της κροάτισσας ευρωβουλευτού του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μαριάνα Πέτιρ να δημιουργήσει ομάδα «φίλων της Μακεδονίας» μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «η προσπάθεια δημιουργίας Ατυπης Ομάδας Φιλίας, με τη χρήση του μη επίσημου ονόματος της ΠΓΔΜ, δεν πρέπει να περάσει».
Είχαν προηγηθεί οι παρεμβάσεις των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι καταδίκασαν την ενέργεια της κροάτισσας ευρωβουλευτού ως παραβίαση των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΟΗΕ για την επίσημη ονομασία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.,
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, τονίζοντας την αντίθεσή του σε αυτήν την «προκλητική πρωτοβουλία».
Επιστολή διαμαρτυρίας στον Μάρτιν Σουλτς έστειλαν και οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και Νίκος Ανδρουλάκης ενώ την ενέργεια καταδίκασαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΚΚΕ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου