Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Είναι η ώρα της εθνικής συνεννόησης, λέει η Φώφη Γεννηματά

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2016

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματά
Είναι η ώρα της εθνικής συνεννόησης, λέει η Φώφη Γεννηματά
«Η χώρα μας πορεύεται χωρίς πυξίδα, το κυβερνητικό καράβι μπάζει νερά. Είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με εθνική συνεννόηση και ενότητα» δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο.
«Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση»» προσθέτει η κ. Γεννηματά.
«Το κάλεσμα μας για ενότητα και κοινή δράση στις ευρύτερες δυνάμεις τις κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας είναι διαρκές. Οι πρωτοβουλίες μας είναι συνεχείς και πιστεύουμε πως το εγχείρημα που ξεκίνησε με επιτυχία από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τις πολιτικές κινήσεις της κεντροαριστεράς, σύντομα θα οδηγήσει στον μεγάλο και ισχυρό πολιτικό συνασπισμό δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου