Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ζαχαρούχο γάλα, αλλά όχι τόσο μικρή Ολανδέζα

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2016

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ακολούθησε το δρόμο άλλων πολιτικών που εpωτεύτηκαν νεαρότερες από τις συζύγους τους μετά το χωρισμό τους...

Ο πρώην πρωθυπουργός γνώρισε στη Σκιάθο το καλοκαίρι και εpωτεύτηκε μία ώριμη Ολλανδέζα, σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη.

Και η Άντα; 

Σύμφωνα με το άρθρο, δέχθηκε αυτόν τον χωρισμό με αξιοπρέπεια, χωρίς να δημιουργήσει ούτε σκηνή ούτε καβγά. Παρέμεινε στο σπίτι στο Καστρί, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός το εγκατέλειψε και μένει κάπου στον Μαραθώνα. 

Και ενώ ο κόσμος το έχει κάνει βούκινο για το επερχόμενο δεύτερο διαζύγιο του Γιώργου Παπανδρέου, ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλει να πει το παραμικρό, αλλά όταν οι συνεργάτες του τον συμβούλευσαν ότι πρέπει να πει κάτι γιατί οι φήμες έχουν οργιάσει, αυτός απάντησε εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή». 

Σύμφωνα πάντα με το ΒΗΜΑτοδότη, οι συνεργάτες του όσο και ο οικογενειακός του κύκλος επανέρχονται και του ζητούν να μιλήσει δημόσια ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τον περιμένουν να επιστρέψει από το εξωτερικό (όπου βρίσκεται μαζί με την ώριμη Ολλανδέζα), προκειμένου να πει κάτι. Όχι πως ενδιαφέρει και τόσο τον κόσμο που έχει τόσα προβλήματα με τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, το Ασφαλιστικό, την ανεργία. Έτσι, για την τιμή των όπλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου