Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΣΤΩΝΗΣ


Την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, 2016 στις 1:00μ.μ. θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.

Συγκεκριμμένα στις 9:45π.μ. Τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου μετά των οικογενειών των θα προσέλθουν στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στην ιστορική πόλη Lowell, Massachusetts (Lewis Street) για εκκλησιασμό και Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου ενώ θα γίνει και Τρισάγιο για τα μέλη του Συλλόγου που έχουν αποβιώσει.
Στη συνέχεια ο Πανηλειακός Σύλλογος θα παραχωρήσει δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας για όλο το εκκλησίασμα και μετά θα πάνε σε κοντινό εστιατόριο όπου θα καθίσουν σε μεσημεριανό φαγητό.

Θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης κυριαρχεί το Θέμα: “Ηλειακό Χωριό” για το οποίο με e-mail ο Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά ο κ. Α. Παπαδόπουλος από την Νέα Υόρκη λέει ότι δεν ενδιαφέρει την Ομοσπονδία το θέμα “Ηλειακό Χωριό”.

Το θέμα αυτό είναι συνέχεια της απόφασης που πήρε στις 4 Ιανουαρίου, 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου