Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμια αναταραχή
στα συμφέροντα από το πετρέλαιο;

Σύμφωνα με την   οι επιστήμονες στις ΗΠΑ έκαναν μία επαναστατική ανακάλυψη όπου το πετρέλαιο δεν θα είναι η μόνη πηγή ενέργειας. Η ανακάλυψη δεν έχει σχέσει με το φυσικό αέριο, το κάρβουνο και τις άλλες πηγές παραδοσιακών καυσίμων!
Να σημειώσουμε ότι η μεγαλύτερη πετρελαιακή δύναμη στο κόσμο (Σαουδική Αραβία) θα βρεθεί σε μεγάλα οικονομικά προβλήματα με ότι επακόλουθο θα έχει αυτό. Σήμερα η Σαουδική Αραβία η οποία κυριαρχεί στην αγορά του πετρελαίου “παράγει” 7,37 εκατομμύρια βαρέλια ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ παρακαλώ.

Τόσο αξιοπρόσεκτη όσο ακούγεται, το καύσιμο αυτό είναι τόσο επαναστατικό ότι η Διεθνής Επιτροπή Ενέργειας προβλέπει 48 τρισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε να ρεύσει σύντομα σε αυτόν τον τομέα, καθιστώντας το #1 πηγή ενέργειας στον πλανήτη.
Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια νέα χημική μηχανική διαδικασία που υπόσχεται να ξεκλειδώσει σε απεριόριστη ενέργεια για την ανθρωπότητα. Και όχι σε 50 ετών, ή ακόμα και 5, είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τώρα... σήμερα!
Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επένδυσε μόλις 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μία ημέρα σε αυτό.
Apple, Google και Facebook επιχορηγούν με δισεκατομμύρια αγωνιστικά για την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας.
Και δισεκατομμυριούχοι όπως ο Bill Gates και ο Warren Buffett είναι μέσα στα πράγματα.

Το απίστευτο πράγμα είναι, όλα ξεκινούν με ένα μικροσκοπικό κόκκος άμμου...  

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου