Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Διαμαρτυρία από χιλιάδες επιστήμονες

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016
«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Με αίτημα την άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου, το οποίο χαρακτήρισαν «εξοντωτικό», «προσβλητικό», «αντιδημοκρατικό», χιλιάδες δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι κ.λπ. πραγματοποίησαν χθες πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, ενώ οι δικηγόροι αποφάσισαν να παρατείνουν την πανελλαδική αποχή τους μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί και συμβολαιογράφοι πραγματοποίησαν χθες πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό
Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί και συμβολαιογράφοι πραγματοποίησαν χθες πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό
Στη μεγάλη συγκέντρωση που ξεκίνησε από τα γραφεία του ΔΣΑ, ο πρόεδρος των δικηγόρων Β. Αλεξανδρής τόνισε ότι το σχέδιο προσβάλλει τη δυνατότητα επιβίωσης, οδηγώντας σε οικονομική και επαγγελματική εξόντωση την πλειονότητα των δικηγόρων, κυρίως των νέων και άλλων επαγγελμάτων επιστημόνων.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκος, υποστήριξε ότι οδηγεί την Ελλάδα στην υπανάπτυξη και τους επιστήμονες στη μετανάστευση, ενώ ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, προειδοποίησε ότι θα κλείσουν τα ιατρεία της γειτονιάς, θα επικρατήσουν τα καρτέλ στην Υγεία και θα μπει ταφόπλακα στον υγειονομικό κλάδο. Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, Κ. Λουράντος, χαρακτήρισε το σχέδιο αντιαναπτυξιακό, παράνομο, αντιδημοκρατικό. Στην πορεία συμμετείχαν οι πρόεδροι των συμβολαιογράφων Ι. Ρούσκας, των οδοντιάτρων Αθ. Κατσίκης, των κτηνιάτρων Αθ. Τραχήλη κ.ά.
Αντιπροσωπεία των δικηγόρων υπό τον Β. Αλεξανδρή, μαζί με εκπροσώπους άλλων επιστημονικών φορέων, επέδωσε στην αντιπρόεδρο της Βουλής Αν. Χριστοδουλοπούλου ψήφισμα διαμαρτυρίας της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων, που κάνει λόγο για επαγγελματική και οικονομική εξόντωση.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου