Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Καλορίζικος ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκράτησαν εκλογικό κέντρο

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2016Του Θεόδωρου Καλμούκου

Από τη σειρά "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ"
ӵ�񟡳破粠ʯ魯⯵륵骞򠏬ܤᲠ粠͝Რħ쯪񡴟Რ㩡 𱾴砶ﱜ 쥴ܠ筠媫 ﵠʵ񩜪ﵠ̧㯴ܪ砳筠磥󟡠粬 筠Н찴砱4 ɡ�ᱟﵠ2016.
(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)
Καλορίζικος και καλότυχος να είναι, Αδέλφια μου Ελληνες, ο καινούργιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να φέρει ένα καινούργιο ριζικό και μια καλή τύχη στην άμοιρη και καθημαγμένη Ελλάδα, γιατί όπως δείχνει κάθε μέρα το πράγμα με το σημερινό ασκέρι των Συριζαίων και τον Πάνο με τον καρχαρία του –φωτογραφία κι αυτή ε, για ψέκασμα σίγουρα για να μην τους ματιάσουν– έχει χάσει την πορεία της.
Ισως να είναι της μοίρας του γραπτό –όσοι βέβαια πιστεύουν στη μοίρα- ή αν προτιμάτε στη συγκυρία, να είναι ο Κυριάκος εκείνος, ο οποίος θα κάνει στην Ελλάδα αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει ο πανύψηλος πατέρας του γιατί τον έριξε ο Σαμαράς, σταράτες κουβέντες. Kάποια πράγματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται. Η πικρή αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εντοπίσει αρκετά νωρίς το πρόβλημα της Ελλάδος και επιχείρησε να το αντιμετωπίσει στη ρίζα του εγκαινιάζοντας αλλαγές στο αδηφάγο κράτος, αλλά ήταν ανυποψίαστος για το φίδι που είχε βάλει μέσα στον κόρφο του και τελικά τον «έφαγε», κάνοντας ο Σαμαράς να επαληθευτεί η σοφή ρήση των αρχαίων μας «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος».
Η Νέα Δημοκρατία έχει το δικό της μερδικό ευθύνης για το κατάντημα της χώρας, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, γιατί αυτή κυβέρνησε εναλλάξ με το ΧΑΣΟΚ και οι δύο μαζί έκαναν την Ελλάδα κι έπαθε Σοκ και υποδουλώθηκε στην Χιτλερίδα, και στην Χριστίνα την ξερακιανή της Διεθνούς Τοκογλυφικής Κομπανίας ή αλλιώς ΔΝΤ, στον βλοσυρό Σόιμπλε και τους λοιπούς γραμματείς και φαρισαίους της Εσπερίας. Ναι, «εάλω η Ελλάς» που πάει να πει είναι σκλάβα και υποχείριο των δανειστών, οι οποίοι αφού δανείζουν θέτουν και τους όρους του παιχνιδιού μέχρι σημείου εξαθλίωσης και φτώχειας έσχατης μορφής θεατής και οδυνηρής στις στρατιές των αστέγων, στις απέλπιδες μορφές των άνεργων νέων, των μέχρι χτες αξιοπρεπών μικροεπιχειρηματιών οι οποίοι σήμερα στήνονται στη γραμμή των συσσιτίων του Ιερώνυμου για ένα πιάτο φαγητό για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.
Κι από την άλλη υπάρχει η Ελλάδα της χλιδής, της σπατάλης, των μπουζουκιών και της γυμνής Μυκόνου. Των εφοπλιστών και των αιωνίως φοροδιαφευγόντων κρατικοδίαιτων εργολάβων. Των ημίγυμνων τραγουδιστριών και τηλεπαρουσιαστριών λες και είναι «επιδειξίες μηρών και στηθών» γιατί αυτά πουλούν και φυσικά των τριακοσίων βολευτών και των συν αυτοίς βολεμένων, σε μια Βουλή της οποίας το επίπεδο είναι πια εντελώς επίπεδο.
Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα ο Κυριάκος ανέλαβε την πηδαλιουχία της ΝΔ την οποία καλείται να αποκαθάρει, να ανανεώσει, να της μεταγγίσει ήθος και όραμα και να προχωρήσει. Αλλιώς θα χάσει την ευκαιρία και θα χαθεί κι ο ίδιος πολιτικά, κι είναι νέος άνθρωπος και μπορεί και έχει ικανότητες και δυνατότητες. Εμπρός λοιπόν Κυριάκο για την Ελλάδα. Δεν μπορεί να αντέξει άλλο θάνατο η πατρίδα.
Εγινε κι αυτή η ασχήμια. Αδέλφια μου Ελληνες, μια ομάδα αναρχικών με καλυμμένα τα πρόσωπα μπούκαρε την περασμένη Κυριακή σε εκλογικό τμήμα στη Ν. Φιλαδέλφεια, πέταξε τις κάλπες της ΝΔ, έσπασε τα πάντα και έφυγε στου έξω από εδώ τα νώτα. Φαντάζεστε να είχαν κάνει εδώ κάτι τέτοιο τι θα γινόταν; Θα τους είχε στοιβάξει η Αστυνομία μέσα στην κλούβα σε δευτερόλεπτα και θα τους είχε στείλει αλυσοδεμένους για ψυχιατρική εξέταση κατ’ αρχήν και στη συνέχεια στο κελί, όπου ανήκουν όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας
.Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου