Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Απόφαση του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης για το “Ηλειακό Χωριό”

Ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης σε έκτακτη συνεδρίαση του ασχολήθηκε με τις τελευταίες εξελίξεις με το ΤΑΙΠΕΔ και την απραγεία του Προεδρείου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας.  Αφού έγινε λεπτομερή συζήτηση ακολούθησε ψηφηφορία όπου η Διοίκηση του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης αποφάσησε ομόφωνα και έστειλε συστημένες επιστολές στην ΠΟΑΚ (Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά) την οποία καθιστά υπεύθυνη για την απραγία της στο ανωτέρω θέμα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε η Διοίκηση της Πανηλειακής έκανε “συνεδρίαση” στο Τορόντο του Καναδά όπου "υπεύθυνοι" και "ανεύθυνοι" αποφάσισαν να κλείσουν το Θέμα Ηλειακό Χωριό!  Με τον τρόπο αυτό παραβαίνουν ψηφισμένες  αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων της Ομοσπονδίας!

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πανηλειακής κ. Α. Παπαδόπουλο ο οποίος είναι και δικηγόρος "η απόφαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας πάρθηκε γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους Ηλείους και επειδή έλαβε ένα υπόμνημα από δικηγόρο των Αθηνών με το οποίο το θέμα έχει χαθεί."

Είμαστε σε θέση να έχουμε το υπόμνημα του δικηγόρου Αθηνών το οποίο δεν λέει αυτό αλλά τι πρέπει να γίνει από τούδε και στο εξής.   Όσο για το ενδιαφέρον ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης και τα μέλη του ενδιαφέρονται για το Ηλειακό Χωριό στις Θίνες Βαρθολομιού και αυτά που λέει η Ομοσπονδία των Ηλείων Αμερικής και Καναδά είναι αβάσιμα. Απλούστατα η Διοίκηση της Πανηλειακής Ομοσπονδίας αφ' ότου ανέλαβε, εδώ και 20 μήνες, δεν έκανε τίποτα για αυτό το θέμα. Μάλιστα, ποτέ δεν ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο οποίος έχει το φάκελο “Ηλειακο Χωριό” και ο ποίος για τόσα χρόνια που ασχολείται με το θέμα "Ηλειακό Χωριό δεν έχει πάρει ούτε ένα δολάριο, ούτε ένα ευρώ, παρά απευθύνθηκε σε άλλο δικηγόρο στην Αθήνα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου της Βοστώνης είπαν θα διεκδικήσουν τα συμφέροντα των μελών του Συλλόγου τους με κάθε τρόπο, και ζητούν όπως εντός 7 ημερών ανταποκριθεί η Ομοσπονδία με την αποστολή της Ημερήσιας Διάταξης, Αποφάσεις που πάρθηκαν στο Τορόντο τον περασμένο μήνα καθώς και άλλα έγγραφα.

Οι επιστολές της Διοίκησης του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εστάλησαν στον Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας στο δικηγορικό του γραφείο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης καθώς και στον Γενικό Γραμματέα της ως άνω Ομοσπονδίας στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης.


Ακριβές αντίγραφο των επιστολών καθώς και το υπόμνημα του δικηγόρου Αθηνών θα δημοσιευθούν τις επώμενες ημέρες εδώ στο paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου