Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Περάσαμε το μισό εκατομμύριο αναγνώστες (512 χιλιάδες και βάλε)!!!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2016

Όταν αρχίσαμε, στις 19 Δεκεμβρίου 2009, κανένας δεν πίστευε ότι η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com θα προσέφερε ενημέρωση, επικοινωνία... διασκέδαση σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Μέσα σε εξήμισι χρόνια φτάσαμε και περάσαμε το μισό εκατομμύριο αναγνώστες. Όλα αυτά με τη βοήθεια πολλών φίλων και συνεργατών και πάνω από όλα με τη συντροφιά την δική σας, των αναγνωστριών και αναγνωστών.

Δεν φτιάξαμε την ιστοσελίδα για να βγάλουμε χρήματα. Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα δολάριο από κανέναν! Η Bill Kafkas Real Estate είναι η μόνη εταιρεία που βοηθάει οικονομικά για κάποια έξοδα που έχουμε. Σκοπός μας ήταν και παραμένει να προωθήσουμε την επικοινωνία χρησιμοποιώντας την Ελληνική Γλώσσα, τη γλώσσα που βάλετε εντός και εκτός συνόρων από πολλούς “Έλληνες” και "Ανθέλληνες".

Βέβαια στην πορεία είπαμε αλήθειες που μπορεί να πείραξαν κάποιους αλλά τίποτα το προσωπικό.

Παίρνουμε πολλά μηνύματα κάθε ημέρα και νύκτα από διάφορα μέρη της γης. Μηνύματα που μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε, όσο μπορούμε.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας όλα τα άρθρα μας μεταφράζονται αυτομάτως σε κάθε γλώσσα (πάνω δεξιά στην κορυφή της ιστοσελίδας στοoptions) και βλέπουμε στη μνήμη του υπολογιστή που και σε πιά γλώσσα μας διαβάζουν σε διάφορα μέρη της Γης. Η ιστοσελίδα μας είναι για ενημέρωση και επικοινωνία και η Ελληνική Γλώσσα είναι η Γλώσσα που χρησιμοποιούμε.  Εάν έχετε φίλους και συγγενείς που δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά πείτε τους πως μπορούν να διαβάσουν την ιστοσελίδα μας στη γλώσσα που καταλαβαίνουν, με μία απλή κίνηση, πηγαίνοντας πάνω δεξιά στα options.

Μερικές φορές κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν παρεμβάσεις και εντοπίστηκαν αμέσως ενώ άλλες φορές κάποιοι θέλησαν να τους δώσουμε την “πλατφόρμα” για να μεταφέρουν “αρρωστημένες” θέσεις. Δεν εμπεδώσαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε.

Χρειαζόμαστε μερικούς ακόμα συνεργάτες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Εάν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας στο paneliakos@aol.com


Κλείνοντας, ευχαριστούμε τις πηγές που μας δίνουν τα νέα, τα μέσα ενημέρωσης και τους συνεργάτες μας σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τον τεχνικό μας Νίκο, που πάντα είναι διαθέσημος να βοηθήσει.


Εάν δεν συμφωνήτε με κάποιο άρθρο δικό μας να μας το λέτε, μόνο, να θυμάστε ότι η προθεσμία για γκρίνιες “dead line for complains” ήταν χθες.


Να είσαστε πάντα καλά από υγεία και πάντα χαρούμενοι & χαρούμενες


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου