Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ταμειακές μηχανές και σε δικηγόρους, γιατρούς, επαγγελματίες

 Κυριακή, 5 Ιουνίου, 2016


ONLINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.  Αυτό είναι συνέταιρος με την κυβέρνηση του Τσίπρα.  Αφού "δέχτηκε" και τον έβαλαν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά...  Να μου το θυμάστε από ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ΞΥΡΙΖΑ.
Η Σύνταξη
Με «όπλο» το πλαστικό χρήμα, τα κίνητρα για αποδείξεις, αλλά και την υποχρέωση ορισμένων επαγγελματικών ομάδων να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ταμειακή μηχανή και όχι χειρόγραφες αποδείξεις, ευελπιστεί το υπουργείο Οικονομικών να περιορίσει δραστικά την φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, στα νομοσχέδια που πρόκειται να καταθέσει σύντομα στη Βουλή η κυβέρνηση θα υπάρχει πρόταση διασύνδεσης των φορολογικών ταμειακών μηχανών με τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου Οικονομικών και του συστήματος Taxis.
Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών θα υποχρεωθούν σταδιακά να σταματήσουν να εκδίδουν χειρόγραφες αποδείξεις και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές για την έκδοση αποδείξεων.
Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου