Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Στήριξη από την ομογένεια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Της Μαρίας Καραμπάτση 

Από την χθεσινή έκδοση της εφημερίδας του Πύργου "ΠΑΤΡΙΣ"


ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 

Ουσιαστική είναι η βοήθεια που έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα ο γυναικολογικός υπέρηχος, με τον οποίο εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ύστερα από την πρωτοβουλία που έλαβαν οι ομογενείς Αμερικής και Καναδά.
Η συγκεκριμένη προμήθεια ήταν άκρως αναγκαία, αφού ο παλιός υπέρηχος είχε χαλάσει και δεν μπορούσαν οι γυναικολόγοι να κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις στις ασθενείς τους.
Το θέμα είχε τεθεί από τον αν. διοικητή κ. Γιάννη Λέντζα στον εκπολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο Φραγκαβίλλας ‘Η Πρόοδος’, όταν τον επισκέφθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του.
Άμεση ανταπόκριση
Τα μέλη του Συλλόγου κινήθηκαν από την πρώτη στιγμή που το έμαθαν και ενημέρωσαν τον αντιπρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ομογενών Αμερικής και Καναδά κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος με τη σειρά του ανταποκρίθηκε άμεσα και μάλιστα έδωσε ο ίδιος τα χρήματα για την προμήθεια του υπερήχου, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.
Χθες, ο ίδιος μαζί με μέλη του Συλλόγου της Φραγκαβίλλας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και είχαν συνάντηση με τον κ. Λέντζα,  ενώ επισκέφθηκαν και τα εξωτερικά γυναικολογικά ιατρεία και διαπίστωσαν ότι ο υπέρηχος λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Ο κ. Λέντζας τους καλωσόρισε στο γραφείο του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Παπαδάκο για τη δωρεά, η οποία ήρθε σε μία περίοδο που τα Νοσοκομεία ζουν δύσκολες στιγμές και παλεύουν για την ύπαρξή τους.
«Γίνεται μεγάλος αγώνας για να συνεχίσει την λειτουργία του το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας , το οποίο αποτελεί ανάχωμα για όλη τη βόρειο Ηλεία. Η αρωγή σας είναι σημαντική και πολύτιμη» είπε ο κ. Λέντζας απευθυνόμενος στον κ. Παπαδάκο, χωρίς να ξεχνά ότι η ομογενείς της Ηλείας έχουν συμβάλει τα μέγιστα για τη θεμελίωση και λειτουργία του συγκεκριμένου Νοσοκομείου. Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες ανάγκες που έχει το Νοσοκομείο και χαρακτήρισε σημαντική τη βοήθεια των ομογενών.
‘Παρών’
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του που έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί ο υπέρηχος και ευχήθηκε να σωθούν ζωές, ενώ δήλωσε ότι για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί οι ομογενείς θα είναι ‘παρών’ και ο ίδιος θα συνεχίσει πάντα να προσφέρει βοήθεια.
Το μέλος του Συλλόγου Φραγκαβίλλας κ. Βασίλης Συντίκος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαδάκο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους και γενικά τους ομογενείς που προσφέρουν πάντα τη στήριξή τους. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου