Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Good bye Eυρώπη από την ΑΕΚ. Aποκλεισμός για ΑΕΚ στα πέναλτι (2-3) από την Βελέζ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπογκντάνοβιτς στο τελευταίο πέναλτι της ΑΕΚ στο ματς με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ και οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν πολύ νωρίς την εφετινή σεζόν εκτός Ευρώπης.


Η ΑΕΚ έμεινε εκτός συνέχειας του Κόνφερενς Λιγκ καθώς έχασε με 3-2 στα πέναλτι από την Βελέζ στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν μ ́ ένα γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο προτελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας να κάνουν το 1-0 «ισοφαρίζοντας» το συνολικό σκορ των δυο αγώνων μετά την ήττα τους στο πρώτο ματς με 2-1, ωστόσο δεν έφτασαν στην ανατροπή στην παράταση και στα πέναλτι όπου απέτυχαν να σκοράρουν οι Ανσαριφάρντ, Λόπες και Αραούχο.

Η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 10’ μ’ ένα σουτ του Αραούχο μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Μπογκντάνοβιτς. Η Βελέζ «απάντησε» στο 14’ μ’ ένα σουτ του Τσόσιτς που κατέληξε στην αγκαλιά του Στάνκοβιτς. Στο 25’ ο Αραούχο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των Βόσνιων ήταν ξανά σε ετοιμότητα ενώ στο 34’ ο ίδιος παίκτης πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ. Στο 36’ η Βελέζ... άγγιξε το γκολ με τον Ράντοβατς να κάνει το κοντινό σουτ και τον Στάνκοβιτς να κάνει μια σωτήρια επέμβαση ενώ αμέσως (37’) έκανε και ο Μπογκντάνοβιτς μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Αραούχο.  

Η «Ενωση» έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 52’ με τον Τάνκοβιτς να πλασάρει άουτ από το ύψος του  πέναλτι. Στο 67’ ήταν η σειρά των Βόσνιων να πλησιάσουν στο γκολ με τον Τσόσιτς να πλασάρει άουτ από εξαιρετική θέση. Οι ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίστηκαν με τον Γκαρσία στο 80’ να σουτάρει αμαρκάριστος άουτ. 

Οσο το ματς πλησίαζε προς την ολοκλήρωση του οι παίκτες της ΑΕΚ άρχισαν να πιέζουν όλο και περισσότερο την εστία των Βόσνιων για να φτάσουν στο γκολ. Στο 88’ ο Αλμπάνης έκανε την ατομική προσπάθεια και σούταρε μέσα από την περιοχή της Βελέζ για να περάσει η μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 92’ το σουτ του Ανσαριφάρντ. Τελικά η ΑΕΚ βρήκε το γκολ (1-0) που έστειλε το ματς στην παράταση στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό σουτ του Μάνταλου μετά από σέντρα του Αλμπάνη. Στην ημίωρη παράταση το σκορ δεν άλλαξε για να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι όπου έβγαλε νικήτρια την Βελέζ.

Η διαδκασία των πέναλτι: Γκεοργκίεβτς: αποκρούει ο Στάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ: δοκάρι, Μπραντάο: 0-1, Τζαβέλλας: 1-1, Βεχάμποβιτς: αποκρούει ο Στάνκοβιτς, Σάκχοφ: 2-1, Τσβιγιάνοβιτς: 2-2, Λόπες: αποκρούει ο Μπογκντάνοβιτς, Ζβόνιτς: 2-3, Αραούχο: αποκρούει ο Μπογκντάνοβιτς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σκωτσέζος, Κέβιν Κλάνσι που «κιτρίνισε» τους Ζαΐμοβιτς, Βράνιες, Μιτάι, Τσόσιτς, Τσιβιγιάνοβιτς, Βεχάμποβιτς, Μπραντάο, Σάκοχφ, Οβτσινα, Σιμάνσκι και Λόπες.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μπακάκης (98’ Σβάρνας), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μιτάι (69’ Λόπες), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία (80’ Αλμπάνης, 98’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (62’ Ανσαριφάρντ), Αραούχο.

ΒΕΛΕΖ: Μπογκντάνοβιτς, Οβτσινα, Ισιτς (103’ Μπραντάο), Ζελίκοβιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς, Ράντοβατς (86’ Ζβόνιτς), Τσόσιτς (103’ Οσμιτς), Αντζουσιτς (73’ Τσβιγιάνοβιτς), Πρσες (63’ Βεχάμποβιτς), Ζαΐμοβιτς (73 ́Γκεοργκίεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου