Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Προφυλακίστηκαν και οι 30 που απολογήθηκαν για την δολοφονία του Μ. Κατσουρή

Σάββατο, 12 Αυγούστου, 2023

Από το «πρώτο γκρουπ» των συλληφθέντων, στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, καθώς και ένας 22χρονος Αλβανός και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Περίπου 10 ώρες πήρε η διαδικασία απολογίας των 30 χούλιγκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να βγει αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/8) η ομόφωνη απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων για την προφυλάκιση, όλων των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι απολογίες συνεχίζονται από τις 9 το πρωί του Σαββάτου (12/8), με ακόμα 30 κατηγορούμενους να παίρνουν το «κατώφλι» των ανακριτών. Από το «πρώτο γκρουπ» των συλληφθέντων, στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, καθώς και ένας 22χρονος Αλβανός και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με τη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή, σύμφωνα με το cnn.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσικλέτα και πως πήγε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου