Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Χωρίζει με τη σύζυγό του Σόφι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζ. Τριντό

Πέμπτη, 3 Αυγούστου, 2023


ΤΟΡΟΝΤΟ. Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό (Justin Trudeau) και η σύζυγός του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό (Sophie Gregoire Trudeau), ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

Οι δυο τους ανέφεραν σε δηλώσεις που δημοσίευσαν στο Instagram ότι έλαβαν την απόφαση μετά από «πολλές ουσιαστικές και δύσκολες συζητήσεις».

Σε δήλωση του γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρεται ότι και οι δύο υπέγραψαν νομική συμφωνία χωρισμού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005. Έχουν τρία παιδιά, τον 15χρονο Ξαβιέ, την 14χρονη Ελλα-Γκρέις και τον 9χρονο Χαντριέν.

«Παραμένουν μια στενή οικογένεια και η Σόφι και ο πρωθυπουργός επικεντρώνονται στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές, αγαπημένο και συνεργατικό περιβάλλον», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του. «Η οικογένεια θα είναι μαζί σε διακοπές, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα».

Το γραφείο του ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή.

Ο Τρουντό είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός που ανακοινώνει χωρισμό ενώ βρίσκεται στο αξίωμα.

Ο πατέρας του, Πιερ Τριντό, χώρισε από τη σύζυγό του Μάργκαρετ το 1979.

Ο Τζάστιν Τριντό άντλησε τη δύναμη του φιλελεύθερου εμβληματικού πατέρα του όταν κέρδισε για πρώτη φορά το αξίωμα το 2015. Τα σκάνδαλα, η κόπωση των ψηφοφόρων και ο οικονομικός πληθωρισμός έχουν επιβαρύνει τη δημοτικότητά του μετά από οκτώ χρόνια στην εξουσία.

Πηγή: «Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου