Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Βάκχες του Ευριπίδη στο θέατρο Αρχαίας Ήλιδας – Κερδίστε προσκλήσεις

 Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 2023

Στην Ήλιδα, την Παρασκευή 4 Αυγούστου συνεχίζεται το πρόγραμμα των παραστάσεων των «Βακχών» του Ευριπίδη, που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένα θέατρα και πόλεις. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Έλενα Μαυρίδου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 17 € [ ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65, ΑμεΑ]

Ένα πολλά υποσχόμενο θεατρικό γεγονός ταξιδεύει στην Ελλάδα. 

Στην Ήλιδα, την Παρασκευή 4 Αυγούστου συνεχίζεται το πρόγραμμα των παραστάσεων των «Βακχών» του Ευριπίδη, που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένα θέατρα και πόλεις. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Έλενα Μαυρίδου. Η παράσταση θα δοθεί στο Θέατρο Αρχαίας Ήλιδας και είναι μια παραγωγή της 5ης Εποχής και του θεάτρου του Νέου Κόσμου. 

Τους δυο βασικούς ρόλους της τραγωδίας ερμηνεύουν δύο εκ των πλέον σημαντικών ηθοποιών, ο Δημήτρης Λάλος στο ρόλο του Διόνυσου και ο Γιώργος Χριστοδούλου στο ρόλο του Πενθέα. Μαζί τους οι ηθοποιοί: Βίκυ Βολιώτη, Έλενα Μαυρίδου, Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Στέργιος Κοντακιώτης και Δήμητρα Κούζα. Αναπόσπαστο στοιχείο της παράστασης είναι η πρωτότυπη μουσική, που ερμηνεύεται επί σκηνής από τον συνθέτη Γιώργο Μαυρίδη και τον Βασίλη Κόκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου