Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Η Ελληνοαμερικανίδα Καλομοίρα Σαράντη στο Blue Dream 2023

Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ινστιτούτο Ερευνας για τον Διαβήτη (Diabetes Research Institute Foundation) και το κέντρο για την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο του παγκρέατος, με την επωνυμία «Project Purple», θα είναι οι δυο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που θα υποστηριχθούν από τα έσοδα της φιλανθρωπικής δεξίωσης «Blue Dream», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χάμπτονς.

Πρόκειται για την καθιερωμένη βραδιά που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο από την Κοίμηση της Θεοτόκου, με υψηλόβαθμους προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των Τεχνών, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην ελληνοαμερικανική κοινότητα, αλλά και σε σημαίνοντα πρόσωπα της αμερικανικής κοινωνίας.

Παράλληλα, στη φετινή βραδιά, θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα ερμηνεύτρια Καλομοίρα Σαράντη, προσθέτοντας το όνομά της σε αυτά άλλων γνωστών καλλιτεχνών από την Ελλάδα, οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των διοργανωτών του Blue Dream.

Επικεφαλής της εκδήλωσης θα είναι οι Αγγελική Γιαννοπούλου, Ολγα Καρλούτσου και Κάρεν Μιλ (Karen Mehiel). Συμπρόεδροι θα είναι οι Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) και Μπρος Μόσλερ. Πνευματικοί καθοδηγητές θα είναι ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και η πρεσβυτέρα Ξανθή, όπως επίσης και ο π. Κωνσταντίνος Λαζαράκης με την πρεσβυτέρα Αναστασία.

Ως επίτιμοι συμπρόεδροι ανακηρύχθηκαν εκπρόσωποι των ιδρυμάτων, όπως η Αμάντα Σέμες Γκόλντμπεργκ (Amanda Shemesh Goldberg) και Ντενίζ Γκόλντμπεργκ (Denise Goldberg) από το Ινστιτούτο Ερευνας για τον Διαβήτη, αλλά και οι ομογενείς Κάρλι Παντελίδης (Carli Pantelidis) και Μαριάννα Παντελίδη (Mariana Pantelidis) από το Project Purple.

Υπενθυμίζεται πως σε μια από τις προηγούμενες εκδηλώσεις του Blue Dream είχε δώσει το «παρών» και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με αφορμή την συνεισφορά προς το Ιδρυμα Μπο Μπάιντεν (Beau Biden Foundation).

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου