Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Τροχαίο στην ΠΑΘΕ: 3 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, 2023

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς το πρωί της Κυριακής - Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους

Στους 4 ανήλθαν οι νεκροί από το  τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς το πρωί της Κυριακής.

Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί και ο τέταρτος βαριά τραυματίας, ωστόσο στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Ειδικότερα, γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου