Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Γιατί η Ρωσία καλύπτει με ελαστικά αυτοκινήτων τα μαχητικά αεροσκάφη της

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2023

Δορυφορικές εικόνες από τη Maxar της αεροπορικής βάσης Ενγκελς, στα βάθη της Ρωσίας, κατέγραψαν δύο βομβαρδιστικά Tu-95 καλυμμένα με λάστιχα σε άτρακτο και φτερά

Οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να καλύπτουν κάποια από τα πολεμικά αεροσκάφη τους με ελαστικά αυτοκινήτων, σε μια, κατά τα φαινόμενα, αυτοσχέδια προσπάθεια να τα προστατεύσουν από τις επιθέσεις των ουκρανικών drones που έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες. 

Δορυφορικές εικόνες από τη Maxar της αεροπορικής βάσης Ενγκελς, στα βάθη της Ρωσίας, κατέγραψαν δύο βομβαρδιστικά Tu-95 καλυμμένα με λάστιχα σε άτρακτο και φτερά.

Επισήμως, παραμένει ασαφές γιατί οι Ρώσοι σκεπάζουν με ελαστικά τα αεροσκάφη τους, με τους ειδικούς ωστόσο να εκτιμούν πως πρόκειται για μια πρόχειρη προσπάθεια όχι μόνο να προστεθεί ένα ακόμη στρώμα προστασίας κατά των ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αλλά και να μειωθεί η ορατότητα των αεροσκαφών, ιδίως τη νύχτα.

Το ΝΑΤΟ είναι ενήμερο για την κάλυψη των ρωσικών αεροσκαφών με ελαστικά, ανέφερε αξιωματούχος της βορειοατλαντικής συμμαχίας, που μίλησε στο CNN σε καθεστώς ανωνυμίας. 

Σημειώνεται πως τις τελευταίες εβδομάδες η Ουκρανία έχει αυξήσει τα πλήγματά της κατά στρατηγικών στόχων εντός Ρωσίας.

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου