Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Απεβίωσε χθες ο ιατρός Γεώργιος Μελτσάκος, πολύ γνωστός στην Ομογένεια.

  Παρασκευή, και 13, Οκτωβρίου, 2023

Ο ιατρός Γεώργιος Μελτσάκος ήταν παθολόγος και ο οικογενειακός ιατρός για πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες, και όχι μόνο, στην περιοχή του Lowell, Massachusetts.

Ήταν 65 χρονών και διατηρούσε ιατρείο στην πόλη του Λόουελ και στα Νοσοκομεία Lowell General & Saints Hospital.

Ο Γεώργιος Μελτσάκος ήταν από τους πρώτους στην παρέλαση της Βοστώνης και τα παιδιά του ήταν στο χορευτικό της Μητροπόλεως Βοστώνης.

31 Ιουλίου 2022.  Αποχαιρετιστήριο μεσημεριανό για τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτο Ευθυμίου.

Από αριστερά: Επιχειρηματίας Γεώργιος Μπεχράκης, Δρ. Γεώργιος Μελτσάκος, π. Νικόλαος Πελεκούδας, Δρ Γεώργιος Ποταμίτης, Γενικός Πρόξενος Στράτος Ευθυμίου, Δήμαρχος Lowell Sokary Chau, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αγία Τριάδας Γεώργιος Κόντος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Βασίλειος Καυκάς, καθηγητής κ. Ανδρέας Τζινέρης

Η καταγωγή του ήταν από τον Άγιο Κοσμά Γρεβενών.  Ήρθε στην Αμερική σε ηλικία 11 χρονών και κατοικούσαν στο Haverhill,  MA.  

Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής το 1982 (41 χρόνια γιατρός).  Να σημειωθεί ότι ο Γεώργιος Μελτσάκος δεν υπερ-χρέωνε τους ασθενείς.  Έπαιρνε μόνο αυτό που έδινε η ασφάλεια ή η Πρόνοια.  Τα τελευταία χρόνια κατοικούσε με την οικογένειά του στην AndoverMA.  Ήταν μέλος του κοινοτικού Συμβουλίου της Αγίας Τριάδος.

Τα της κηδείας και ταφής αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου