Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Μας κοροϊδεύουν? Αύξηση στις συντάξεις στις ΗΠΑ - Cost of Living Adjustment! Only 3.2%! Are they kidding?

«Δεν υπάρχουν αποθέματα φαρμάκων σε κανένα από τα νοσοκομεία στη Γάζα»

Αύξηση 3,2% τη στιγμή που ο πληθωρισμός είναι 9% με 14%.  Με άλλα λόγια σκέτη κοροϊδία για τους συνταξιούχους που "ζουν" με "fixed income".  Tη στιγμή που έχουν γεμίσει τα ξενοδοχεία σε 38 πόλεις της Μασσαχουσέτης με "παράνομους μετανάστες" και πληρώνουν το ενοίκιο, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα σχολεία για τα παιδιά, κουπόνια για τρόφιμα, ρεύμα και θέρμανση και άλλα. Στις 7 Νοεμβρίου θα γίνουν εκλογές, τιμωρήστε τους, βουλευτές και γερουσιαστές που ξέφυγαν από τι πρέπει να κάνουν για τους πολίτες και τους ψηφοφόρους.  Πήγαινε να ψηφίσεις.  Δώστε τους ένα γερό μάθημα να καταλάβουν.  Βολεύτηκαν αυτοί και σκορπούν τους φόρους που δίνουμε.

Περισσότεροι από 71 εκατομμύρια Αμερικανοί θα δουν αύξηση 3,2% στις παροχές κοινωνικής ασφάλισης και στις πληρωμές συμπληρωματικού εισοδήματος ασφάλισης (SSI) το 2024. Θα ταχυδρομηθούν ειδοποιήσεις προσαρμογής κόστους ζωής (COLA) καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου σε συνταξιούχους, επιζώντες και δικαιούχους αναπηρίας, παραλήπτες SSI και αντιπροσωπευτικούς δικαιούχους.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να βλέπετε και να αποθηκεύετε με ασφάλεια την ειδοποίηση COLA κοινωνικής ασφάλισης στο διαδίκτυο μέσω του Κέντρου μηνυμάτων μέσα στην Κοινωνική μου Ασφάλιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για ειδοποιήσεις από το Κέντρο μηνυμάτων κοινωνικής ασφάλισης επιλέγοντας email ή κείμενο στην ενότητα "Προτιμήσεις κέντρου μηνυμάτων".

Τα ποσά των παροχών δεν θα είναι διαθέσιμα πριν από τον Δεκέμβριο. Με εύκολη πρόσβαση στην ειδοποίηση COLA μέσω ταχυδρομείου ή online, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε το νέο ποσό παροχών.

My Social Security

Plan for the future, manage the present!
With your free and secure my Social Security account, you can receive personal estimates of future benefits based on your real earnings, see your latest Social Security Statement, and review your earnings history. It even makes it easy to request a replacement Social Security Card, check the status of an application online, and much more, from anywhere!

Log In Now

Learn More


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου