Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ιατρού Γεώργιου Μελτσάκου FUNERAL of Dr. George Meltakos

 Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, 2023

Ο ιατρός Γεώργιος Μελτσάκος, κάτοικος Andover, Massachusetts, απεβίωσε την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2023 στο νοσοκομείο: Lawrence General.

Γεννήθηκε στον Άγιο Κοσμά Γρεβενών και ήταν 66 χρονών. 

Η οικογένεια μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1968 και το 1974 αποφοίτησε από το Haverhill High School.  Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα στο Merrimack College και έκανε μεταγραφή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου έλαβε το πτυχίο της ιατρικής το 1982. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο Boston University Medical Center in Brookline, Massachusetts και στο Shadyside Hospital στο  Pittsburgh, Pennsylvania και το 1990 άνοιξε το δικό του ιατρείο στο Lowell, Massachusetts

Ήταν γιός της Χρυσούλας Μελτσάκου το γένος Τόλιος και του αείμνηστου Παναγιώτη Μελτσάκου.  Πατέρας των

Παράλληλα ήταν ο διευθυντής ιατρός για το Blaire House Nursing Home in Tewksbury, Massachusetts και ο Chief of Medicine at Saints Memorial Medical Center in Lowell, Massachusetts, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και αντιπρόεδρος of Medical Affairs ενώ παράλληλα ήταν και στο Διοικητικό Συμβούλιο του άλλου νοσοκομείου (Board of Trustees) Lowell General Hospital.

Ήταν στο εκκλησιαστικό συμβούλιο της κοινότητας της Αγίας Τριάδος και μέλος της AHEPA Hellas Chapter 102 in Lowell, Massachusetts.

Εκτός από την σύζυγό του Ρίτα άφησε πίσω τους δύο γιούς, Παναγιώτη και Ευάγγελο.  Την μητέρα του Χρυσούλα.  Τον αδελφό του Παύλο Μελτσάκο, σύζυγο αυτού Kathleen (Dole) και άλλους συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

Το λαϊκό προσκύνημα θα γίνει αύριο Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, 2023, 3:00μμ-7:00μμ στο νεκροπομπείο: the Blake Chelmsford Funeral Home, 24 Worthen St., Chelmsford.  Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας: Holy Trinity Greek Orthodox Church, 62 Lewis St., Lowell, MA.  Η ταφή θα γίνει σε κλειστό κύκλο.  Interment will be held privately.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

info by Blake Funeral Home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου