Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Ο Αχιλλέας Μπέος για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ – Όταν η «Πατρίς Σπορ» έβαζε στο «κλίμα» γι’ αυτό το οποίο συζητούσε η πιάτσα

 Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, 2023

Αυτό κι εάν είναι ΝΕΟ.  Δηλαδή, ο ένας και ο άλλος είναι «νονοί» του Ελληνικού ποδοσφαίρου;  Που είναι η δικαιοσύνη, (ποια δικαιοσύνη;)  Που είναι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, (ποια κυβέρνηση;)  

Η «Πατρίς Σπορ» και η νέα στήλη της «Αθλητικό Παρασκήνιο», είχε φροντίσει να μεταφέρει τον «σφυγμό» της πιάτσας

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΟΛΟΣ 98,6 και εμφανίστηκε σίγουρος για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου, θα είναι ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

«Δεν υπάρχει θέμα υποψηφιότητας του κ. Γκαγκάτση. Ο κ. Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι θέμα συμφωνίας και οι συμφωνίες των ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχουν γίνει, τηρούνται κατά γράμμα».

Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο δεύτερος».

Εμείς δεν γνωρίζουμε κατά πόσον αυτό μπορεί να αποτελεί με βεβαιότητα το επόμενο βήμα για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο η «Πατρίς Σπορ» και η νέα στήλη της «Αθλητικό Παρασκήνιο», είχε φροντίσει να μεταφέρει τον «σφυγμό» της πιάτσας.

Το απόσπασμα της στήλης της «Πατρίς Σπορ», το οποίο περιγράφει αυτό το οποίο συζητούσε η ποδοσφαιρική πιάτσα εδώ και μήνες.

Χθες στο μεταξύ, τοποθετήθηκε για το θέμα και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου. Με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε μία κορυφαία θέση σε μία κορυφαία ομάδα και νομίζω ότι θα δημιουργηθεί ένα κενό στον ΠΑΟΚ , αλλά η παρουσία του θα δώσει μία άλλη διάσταση στην ΕΠΟ και μία ηρεμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου