Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Αυξανόμενη απογοήτευση Μπάιντεν από την χαμηλή δημοτικότητά του

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2023

Έλα ρε Τζο, βλέπω τη φωτογραφία, είσαι στο νεκροταφείο.  Αφού “ψάχνεις” για τάφο… θέλεις να έχεις περισσότερη δημοτικότητα!  Άσε κάποιον άλλο για Πρόεδρο… μη τρελαθούμε…

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Το βράδυ, πριν ο πρόεδρος Μπάιντεν αναχωρήσει από την Ουάσιγκτον για να γιορτάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Ναντάκετ της Μασαχουσέτης, συγκέντρωσε τους στενότερους βοηθούς του για μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο.

Αφού έδωσε χάρη σε ένα ζευγάρι γαλοπούλες, μια ετήσια παράδοση του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν ήταν αυστηρός στα λόγια του προς την μικρή ομάδα που συγκεντρώθηκε: οι αριθμοί του στις δημοσκοπήσεις ήταν απαράδεκτα χαμηλοί και ήθελε να μάθει τι έκανε η ομάδα του και η εκστρατεία του γι’ αυτό. Παραπονέθηκε ότι το οικονομικό μήνυμά του ελάχιστα είχε μεταδοθεί, παρόλο που η Οικονομία μεγάλωνε και η ανεργία έπεφτε, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τα σχόλιά του, και μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσουν μια ιδιωτική συνομιλία.

Για μήνες, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, έλεγαν σε βοηθούς και φίλους ότι είναι απογοητευμένοι από το χαμηλό ποσοστό αποδοχής του προέδρου και τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να ακολουθεί τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον πρωτοπόρο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών – και τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αναστατωθεί που δεν σημειώνουν περισσότερη πρόοδο.

«Δεν συζητάμε τις ιδιωτικές συνομιλίες του Προέδρου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», δήλωσε ο Αντριου Μπέιτς (Andrew Bates), εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, σε δήλωση. «Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία συναντώνται τακτικά με την ανώτερη ομάδα τους για ενημερώσεις και για αναθεώρηση των σχεδίων».

Από εκείνη τη συνάντηση του Νοεμβρίου, η οποία δεν έχει αναφερθεί προηγουμένως, οι περισσότερες δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να δείχνουν τον Μπάιντεν να ακολουθεί τον Τραμπ σε εθνικό επίπεδο και, το πιο σημαντικό, σε βασικές πολιτείες πεδίου μάχης. Η συσσώρευση ανησυχητικών δημοσκοπήσεων για τον Μπάιντεν έχει κάνει πιο δύσκολο για τους Δημοκρατικούς να τις απορρίψουν, οδηγώντας σε μια νέα σειρά συζητήσεων μεταξύ αξιωματούχων και συμμάχων του Μπάιντεν σχετικά με το εάν ο πρόεδρος και η ομάδα του χρειάζονται αλλαγή στρατηγικής. Και τώρα οι Δημοκρατικοί σε ανταγωνιστικές κούρσες ανησυχούν όλο και περισσότερο μήπως ο Μπάιντεν βλάψει τις δικές τους εκλογικές προοπτικές.

Η βουλευτής Ελίσα Σλότκιν (Elissa Slotkin) Δημοκρατική του Μίσιγκαν, η οποία είναι υποψήφια για την ανοιχτή έδρα της πολιτείας στη Γερουσία, έχει εκφράσει την ανησυχία της στους συμμάχους ότι μπορεί να μην καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα της εάν ο Μπάιντεν είναι στην κορυφή του εισιτηρίου, σύμφωνα με γνωστά άτομα στις συζητήσεις. Ενας εκπρόσωπος της εκστρατείας της Σλότκιν είπε ότι «ανυπομονεί να θέσει υποψηφιότητα με τον πρόεδρο Μπάιντεν».

«Οπως έχει πει συχνά η βουλευτής Σλότκιν, οι κάτοικοι του Μίσιγκαν νοιάζονται για τα αποτελέσματα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο Μίσιγκαν: η βρωμιά φεύγει και τα εργοστάσια κατασκευάζονται και επεκτείνονται λόγω των νομοθετικών επιτευγμάτων των Δημοκρατικών υπό τον πρόεδρο Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου του νόμου CHIPS και τον δικομματικό νόμο για τις Υποδομές», είπε ο Οστιν Κουκ (Austin Cook), ο εκπρόσωπος, σε μια δήλωση.

Πηγή: «Washington Post», Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου