Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: "Χέστηκα για τον Μπέο, τον έχω χεσμένο τελείως"

  Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2024

Ξεφτίλα;

Λυπάμαι κε ή κα Κασσελάκη, κατά τη γνώμη μου δεν κάνεις για πολιτικός.  Πολύ περισσότερο για αρχηγός κόμματος!   paneliakos.com

Ο διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με θαμώνες καφετέριας στον Βόλο

Με μια χαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και καφέ του Βόλου ολοκληρώθηκε η επίσκεψη, στο πλαίσιο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Ο διάλογος είχε ως εξής: 
Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.
Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

Κασσελάκης: Χέστηκα, τον έχω χεσμένο τελείως. Πιο χεσμένο δεν μπορούσα να τον έχω.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πουσταράδες; Για να μην τρελαθώ... Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου...».


Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει, τότε, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου