Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Το Δ.Σ. του Σταθακείου απαντάει για τις εκλογές Γεωργόπουλου

Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τα μέλη της Ομοσπονδίας να μην συμμετέχουν στις διεργασίες που δρομολόγησε το Διοικητικό Συμβούλιο υπό τον Γεώργιο Γεωργόπουλο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη στις αμφιλεγόμενες εκλογές του Σταθακείου Πολιτιστικού Κέντρου, τον περασμένο Απρίλιο.

Ειδικότερα, στο σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο κάνει αναφορά και σε μια σειρά από άλλα λειτουργικά θέματα, γίνεται έκκληση προκειμένου «να αγνοήσουν το κάλεσμα για δήθεν νέες εκλογές», τονίζοντας ότι η εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα στο Σταθάκειο το Σάββατο του Λαζάρου είναι νόμιμη και καταστατικώς αποδεκτή.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Διοίκησή μας προέκυψε από γνήσιες, νόμιμες και δημοκρατικές εκλογές που διεξήχθησαν την 27η Απριλίου 2024. Στις εκλογικές διαδικασίες (διήμερο εκλογικό συνέδριο που έγινε στις 17, 18 Απριλίου και τις εκλογές της 27ης Απριλίου 2024) γράφτηκαν συνολικά 45 φορείς μέλη και στις εκλογές ψήφισαν 75 αντιπρόσωποι, των περισσοτέρων από αυτούς. Κατά συνέπεια σας καλούμε να αγνοήσετε το κάλεσμα για δήθεν νέες εκλογές που προέρχονται από μια ομάδα η οποία σφετερίζεται τον τίτλο του ‘εκλεγμένου Συμβουλίου της Ομοσπονδίας’ αφενός και αφετέρου το κάλεσμά μας για τις εκλογές του Απριλίου 2024 ήταν ανοικτό προς όλους τους φορείς ανεξαιρέτως και χωρίς διακρίσεις, εφόσον τηρούσαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Να σημειώσουμε ότι οι υποτιθέμενες αυτές ‘εκλογές’ έγιναν πριν τρία χρόνια στο… πεζοδρόμιο έξω από το Σταθάκειο Κέντρο, το κτίριο της Ομοσπονδίας και αμφισβητήθηκαν τόσο διαδικαστικά, όσο και νομικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Διοίκηση Γεωργόπουλου, με δημοσίευση στη σελίδα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης στο Facebook, η οποία παραμένει υπό τη διαχείριση προσώπου προσκείμενου στις θέσεις της, δημοσίευσε φωτογραφίες από το διήμερο συνέδριο, τονίζοντας πως πραγματοποιήθηκε «με μεγάλη επιτυχία», ενώ αναφέρθηκε πως συμμετείχαν συνολικά 40 Σύλλογοι, με την πλατφόρμα των εγγραφών να παραμένει ανοικτή έως την Τρίτη.

-----------------------------------------

Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν και οι δύο παρατάξεις;  "Το πείσμα βγάζει μάτι" λέει ο σοφός λαός.  Τώρα που oι Σύλλογοι και οργανισμοί, ακόμα και οι ενορίες/κοινότητες ατονίζουν και τείνουν να σβήσουν το ΕΓΩ κυριαρχεί;  Κρίμα!  Συνιστούμε να τα βρουν, ΤΩΡΑ.  Να μη γελάει ο κόσμος, οι εχθροί του Ελληνισμού!

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου