Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Έγινε η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) ΗΠΑ.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή, 16 Ιουνίου, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή στη Βοστώνη. 

Η ορκωμοσία έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο βοηθούμενος από τον ιερατικό προϊστάμενο π. Θεόδωρο Μπάρμπα και μέλη της νέας διοίκησης αλλά και την παρουσία συγγενών φίλων και αξιωματούχων.  Παράλληλα έγινε και η ορκομοσία του Συλλόγου Αθηναίων Πειραιωτών.

Από αριστερά, Νίκος Ψυκαράκης, Γεωργία Ψυκαράκη, Μιχάλης Τερζάκης, Γεωργία Μαυρίδου, Ελένη Βιδάλη, Βασιλική Ράμμου-Τσίχλη, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ήταν πολλά μέλη παρόντα με επικεφαλής την Πρόεδρο κ Ελένη Βιδάλη.  Επίσης παρών ήταν και έλαβαν τον όρκο ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βασιλική Ράμμου-Τσίχλης, η Ταμίας κ. Γεωργία Μαυρίδου τα μέλη του Δ.Σ. Νικόλαος και Γεωργία Ψυκαράκη, κ. Μιχάλης Τερζάκης.  Ακόμα παρευρέθηκαν οι Ελεγκτές κ.κ. Δημήτριος Ματθαίος και Γεώργιος Παπαδόπουλος.  Ακόμα στις φωτογραφίες βλέπουμε το κ. Ιωάννη Κατσαρό, την κ. Κυριακούλα Πατσαούρα και την κ. Μάρθα Παναγιωτοπούλου. και τον πατέρα Θεόδωρο Μπάρμπα.

                         

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος με την Πρόεδρο κ. Ελένη Βιδάλη

Να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι 11μελές.  Όσοι δεν μπόρεσαν να είναι παρόν/παρούσες θα ορκιστούν αργότερα.

Μάθαμε ότι ο μέχρι τώρα Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Συμεών Τέγος (προήχθη σε πρέσβη πρόσφατα) αν και προσκεκλημένος δεν παρευρέθηκε αλλά ούτε κάποιος άλλος από το Προξενείο τον αντικατέστησε.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει διαδικτυακά, αύριο, 19 Ιουνίου στις 6:30μμ

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η Γραμματεία και αρμοδιότητες.  Το Ταμείο.  Εδώ να σημειώσουμε ότι όλα τα έγγραφα έχουν μεταφερθεί από την προηγούμενη διοίκηση στη νέα.  

Άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η επικοινωνία δια μέσου διαδικτύου και η παρέλαση του 2025.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση η οποία έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου