Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Αυτός είναι ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

 Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Καλογερόπουλος

Γνωστό έγινε το όνομα του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου στον Πειραιά, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Νίκο Κοντορούση, που διετέλεσε για μια δεκαετία συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη και στη συνέχεια πήγε στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, προσέρχεται σήμερα φρουρούμενος στην αρμόδια ανακρίτρια με την κατηγορία του ξυλοδαρμού σε βάρος της συντρόφου του.

Skip

Ads by

Ο καταγγελθείς εκρατείτο μέχρι σήμερα, από την Τρίτη το μεσημέρι, στο Α.Τ. Ομονοίας, όπου και τον κατήγγειλε η ,επίσης δημοσιογράφος, σύντροφός του.

Οι αστυνομικοί έστειλαν την παθούσα στο νοσοκομείο, όταν διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοντορούσης είχε διακριθεί σε δημοσιογραφικές έρευνες κατά της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει κοντά και στον Σπύρο Καρατζαφέρη και στον Στέφανο Χίο.

Νίκος Κοντορούσης: Προηγήθηκε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι

Να σημειωθεί, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του δημοσιογράφου συντρόφου της, η επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Η νεαρή γυναίκα είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο.

Πριν η 30χρονη δημοσιογράφος καταλήξει στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο, είχε προηγηθεί καβγάς στο σπίτι που μένει το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας. Ένας καβγάς που κατέληξε στην σοκαριστική κακοποίηση της.

Μετά το νοσοκομείο η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της και στο παρελθόν και ότι μετά την επίθεση της Δευτέρας της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Όπως ανέφερε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας η κοπέλα δέχθηκε πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει όλο το κόκκαλο στη μία πλευρά του κεφαλιού της.


ΠΗΓΗ: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου