Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Λιποθυμούσαν από τη ζέστη επιβάτες πτήσης στο «Ελ. Βενιζέλος»

ΑΘΗΝΑ. Δεκάδες επιβάτες της πτήσης από Αθήνα προς την Ντόχα του Κατάρ έφτασαν στα όρια της λιποθυμίας και κάποιοι από αυτούς λιποθύμησαν εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν μέσα στο αεροσκάφος στο οποίο ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε, σύμφωνα με το «Business Insider».

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα όταν το αεροσκάφος της Qatar Airways βρέθηκε για τρεις ώρες καθηλωμένο στον τροχόδρομο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» κάτω από τον καυτό ήλιο – οι θερμοκρασίες το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα ήταν 95 βαθμοί Φαρενάιτ.

Οι επιβαίνοντες περιελάμβαναν αθλητές που επέστρεφαν στην πατρίδα τους από αγώνα «Muay Thai» στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ένας ρεπόρτερ της ταϊλανδικής εφημερίδας Matichon, ο οποίος είπε ότι επέβαινε στο Boeing 777, ανέφερε ότι ο κλιματισμός δυσλειτουργούσε.

Από κάποιο σημείο και μετά οι επιβάτες άρχισαν να ιδρώνουν και να βγάζουν τα ρούχα τους.

Ενας επιβάτης μοιράστηκε βίντεο από την αναταραχή στο Instagram, δείχνοντας άβολους επιβάτες να προσπαθούν να κάνουν αέρα με ό,τι έβρισκαν για να ανακουφιστούν.

«Οι επιβάτες κυριολεκτικά αφυδατώνονταν και λιποθυμούσαν στο αεροπλάνο», έγραψε. “Ο Damian [ένας άνδρας που εμφανίζεται σε ένα από τα βίντεο] είναι ένας αθλητής με καλή φυσική κατάσταση, ιδανικά, φανταστείτε το άγχος και τον κίνδυνο για κάθε φυσιολογικό άτομο.”

Άλλες εικόνες έδειχναν έναν άνδρα χωρίς πουκάμισο καλυμμένο με χάντρες ιδρώτα.

Οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από το αεροπλάνο μετά από τρεις ώρες. Η πτήση προσγειώθηκε στη Ντόχα το πρωί της Τρίτης, 16 ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο, σύμφωνα με τα δεδομένα του Flightradar24.

“Η Qatar Airways ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την καθυστέρηση στους επιβάτες που ταξίδεψαν με την πτήση QR204 από Αθήνα (ATH) προς Ντόχα (DOH)

τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, η οποία οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα”, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Business Insider. .

Είπαν ότι ζητήθηκε από τους επιβάτες να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο και υποστηρίχθηκαν από το προσωπικό του Κατάρ ενώ το πρόβλημα επιλύθηκε. Στη Ντόχα, «παρατείναμε την πλήρη υποστήριξή μας σε όλους τους επιβάτες που επηρεάστηκαν κατά την άφιξή τους για να διασφαλίσουμε ομαλές συνδέσεις με τον τελικό προορισμό τους», πρόσθεσαν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου