Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ο Πύργος αποχαιρετά σήμερα τον «πρόεδρό» του Σάκη Σταυρόπουλου

Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές στα ευαγή Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, στη μνήμη του εκλιπόντος. 

Σήμερα Κυριακή, 23 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου, η πόλη του Πύργου, ο φίλαθλος κόσμος του Πανηλειακού, οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, θα απευθύνουν το ύστατο «χαίρε» στον πρόεδρό τους, τον δημοφιλή, ιστορικό και λαοπρόβλητο ηγέτη της ομάδας Σάκη Σταυρόπουλο.

Μετά από επιθυμία εκατοντάδων αγνών φιλάθλων του Πανηλειακού, η οικογένεια Σταυρόπουλου, αποφάσισε να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία πλάι στον κόσμο που λάτρεψε τον Σάκη Σταυρόπουλο, τον λαό του Πανηλειακού.

Μετά τη Νεκρώσιμη Ακολουθία, η πομπή θα περάσει και θα σταματήσει συμβολικά απ΄ έξω από το Δημοτικό Στάδιο Πύργου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κουτσοχέρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου θα γίνει η ταφή.

Επίσης, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές στα ευαγή Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, στη μνήμη του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου