Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Τζορτζ Στεφανόπουλος: «Δεν νομίζω» ότι ο Μπάιντεν μπορεί να υπηρετήσει άλλα 4 χρόνια

  Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής παρουσιαστής του «ABC» News Τζορτζ Στεφανόπουλος παραδέχτηκε την Τρίτη ότι δεν πιστεύει ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν μπορεί να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία – λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή συνέντευξης με τον πρόεδρο, λίγες ημέρες μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο μήνα.

(Ο Μπάιντεν τονίζει την υποστήριξη προς το ΝΑΤΟ και επιδιώκει να περισώσει την τρεκλίζουσα εκστρατεία του)

Ο Στεφανόπουλος, 63 ετών, καταγράφηκε από το «TMZ» να απαντά σε ερώτηση περαστικού στο κέντρο του Μανχάταν σχετικά με το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν.

«Πιστεύετε ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί;» ρώτησε ο ανώνυμος ανακριτής τον συμπαρουσιαστή του «Good Morning America» και συντονιστή του «This Week». «Εχετε μιλήσει μαζί του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τελευταία».

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπηρετήσει άλλα τέσσερα χρόνια», απάντησε ήπια ο Στεφανόπουλος μετά από μια παύση.

«Δεν πιστεύετε ότι μπορεί να υπηρετήσει άλλα τέσσερα χρόνια;» επανέλαβε ο ερωτών πριν προσθέσει: «Εντάξει, αυτή είναι μια απάντηση».

Ώρες αργότερα, αφού το βίντεο έγινε πρωτοσέλιδο, ο Στεφανόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για την ειλικρινή απάντησή του.

«Νωρίτερα σήμερα απάντησα σε μια ερώτηση ενός περαστικού. Δεν έπρεπε να το κάνω», δήλωσε ο παρουσιαστής ειδήσεων στο «Puck News».

Και το «ABC News», στη δική του δήλωση προς το πρακτορείο, πρόσθεσε: «Ο Τζορτζ εξέφρασε τη δική του άποψη και όχι τη θέση του ‘ABC News’».

Υπολογίζεται ότι 8,5 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος της 22λεπτης συνέντευξης του Στεφανόπουλου μετά το ντιμπέιτ με τον 81χρονο Μπάιντεν, η οποία προβλήθηκε ολόκληρη στις 5 Ιουλίου και αναμεταδόθηκε εκ νέου στην εκπομπή «This Week» την επόμενη Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μπάιντεν απέτυχε να καταπνίξει τις ανησυχίες σχετικά με τη γνωστική του καταλληλότητα για την προεδρία μετά το ντιμπέιτ του CNN με τον Τραμπ στις 27 Ιουνίου στην Ατλάντα, ισχυριζόμενος ότι ήταν “εξαντλημένος” και “άρρωστος” με ένα “άσχημο κρυολόγημα”.

Πηγή: «New York Post», Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου