Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Δολοφονία στο Ψυχικό: Αυτό είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης – Πατέρας δυο παιδιών ο 54χρονος

Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
Σε πλήρη έρευνα βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ψυχικού, όπου άγνωστοι τον γάζωσαν με πάνω από 10 σφαίρες.

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το έγκλημα στο Ψυχικό, με θύμα έναν 54χρονος τοπογράφο. Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε εργασιακές υποθέσεις ανοιχτές σε Μύκονο και Ίο.

Ντοκουμέντο – Η στιγμή των πυροβολισμών

Με τουλάχιστον 15 σφαίρες εκτέλεσαν τον άτυχο άνδρα στο Ψυχικό οι δολοφόνοι του, όπως φαίνεται από βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα κατοίκου της περιοχής.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να γαζώνει στην κυριολεξία τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του.

Στο μικροσκόπιο οι επαγγελματικές δραστηριότητες σε Μύκονο και Ίο

Σε πλήρη έρευνα βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ψυχικού, όπου άγνωστοι τον γάζωσαν με πάνω από 10 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στο μικροσκόπιο του ΥΔΕΖΙ είναι ένας παλαιότερος ξυλοδαρμός στον οποίο είχε εμπλακεί το θύμα αλλά και οι δραστηριότητές του στο νησί της Μυκόνου και της Ίου.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός πως το θύμα δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση που αφορά τις επαγγελματικές δραστηριότητες του άτυχου άνδρα.

Φωτ. Eurokinissi

Όπως αναφέρει το cnn.gr, oι αρχές ανοίγουν τον φάκελο αν μπορεί να έχει σχέση με τους ξυλοδαρμούς που είχαμε πριν ενάμιση χρόνο στη Μύκονο και στις οποίες ήταν θύμα και ένας αρχαιολόγος και αν μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο της δολοφονίας του στις αυτοψίες των έργων που είχε κάνει στην Μύκονο.Το θύμα δεν είχε απασχολήσει για κάτι τις αρχές, εκτός από το 2021 που είχε καταγγείλει έναν περίεργο ξυλοδαρμό σε βάρος του.

Επίσης ψάχνουν να βρουν βίντεο, για να διαπιστώσουν αν ο δράστης ή οι δράστες τον παρακολουθούσαν από την ώρα που έφυγε από το σπίτι, ενώ έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια τους κάλυκες για εξέταση, καθώς ο δράστης χρησιμοποίησε μια ολόκληρη γεμιστήρα.

Από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους προσπαθούν να εξακριβώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ενώ θα ζητηθεί και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου