Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Απεβίωσε αιφνιδίως ο πρώην Υπατος πρόεδρος της AHEPA Φίλιππος Φράγκος

Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απεβίωσε αιφνιδίως στην Κύπρο όπου είχε μεταβεί για το συνέδριο της AHEPA ο πρώην Υπατος πρόεδρός της, Φίλιππος Φράγκος, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τη λήξη του συνεδρίου. Ο αείμνηστος διετέλεσε πρόεδρος της οργάνωσης μεταξύ 2024-2015, καθώς και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου το 1980.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της AHEPA, πρόσφερε πολύτιμες και μακροχρόνιες υπηρεσίες στην οργάνωση, κορυφαία εκ των οποίων ήταν η συμβολή απόκτησης του κτιρίου της οργάνωσης στην Ουάσιγκτον. Ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε στην παρουσίαση της δωρεάς των 612.000 δολαρίων  εκ μέρους της οργάνωσης για την αναπαλαίωση του Αγάλματος της Ελευθερίας και του Ellis Island (Ελις Αϊλαντ).

Ως πρόεδρος συνέβαλε στην αύξηση των μελών της AHEPA και στην επέκταση της οργάνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ευρώπη, ενώ συμμετείχε και στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρηματικών ποσών για την ανοικοδόμηση του ιερού ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ηγήθηκε ομάδας μελών της AHEPA στην επέτειο των πενήντα ετών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σέλμα.

Αξιώθηκε να δει τον γιο του να ορκίζεται ως ύπατος ταμίας της οργάνωσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στην Κύπρο.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου