Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Η χλευαστική ανάρτηση του Βίλντερς και το σχόλιο για τις αντιδράσεις των Τούρκων μετά την ήττα: Να γυρίσετε στην Τουρκί

 Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Ο ακροδεξιός ηγέτης της Ολλανδίας ανέβασε μια δική του φωτογραφία να γελάει και του Ερντογάν να κρατάει το κεφάλι του, συγχαίροντας τους παίκτες της Εθνικής Ολλανδίας

Η Τουρκία ηττήθηκε το Σάββατο βράδι στο Βερολίνο από την Ολλανδία με 2-1 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση φτάνοντας έως και τους 8 του Euro 2024.

Παρά την ήττα,
 ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κατέβηκε μετά το πέρας της αναμέτρησης στα αποδυτήρια της ομάδας για να παρηγορήσει και να συγχαρεί τους παίχτες του Βιτσέντσο Μοντέλα για την προσπάθεια και τη συνολική τους παρουσία στο τουρνουά.

«Σας συγχαίρω για την απόδοση σας. Παρά την ήττα είστε οι πρωταθλητές μας», ανέφερε, σύμφωνα με ΜΜΕ της γείτονος, ο «σουλτάνος» στα αποδυτήρια, έχοντας χειραψία με όλους τους παίχτες, συμπεριλαμβανομένου του τιμωρημένου Μερίχ Ντεμιράλ.

Την επίσκεψη Ερντογάν στο Βερολίνο και την ήττα της Τουρκίας δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη
 ο Γκερτ Βίλντερς. Ο ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός ανάρτησε μια μάλλον χαιρέκακη και χλευαστική φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ο ίδιος να γελά και δίπλα ο Ερντογάν περίλυπος να πιάνει το κεφάλι του.

Ο Βίλντερς είναι από τους πιο σκληρούς επικριτές του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος και έχει μπεί στο στόχαστρο ισλαμιστικών οργανώσεων.
Το κόμμα του (
PVV/Κομμα για την ελευθερία) συμμετέχει απο αρχές Ιουλίου σε πολυκομματικό κυβερνητικό συνασπισμό στην Ολλανδία.

Μάλιστα λίγο αργότερα ο Βίλντερς ανέβασε στον λογαριασμό του ένα βίντεο με έξαλλους Τούρκους οπαδούς σε κάποια ολλανδική πόλη να βρίζουν μετά το τέλος του αγώνα,
 καθώς γενικά είχαμε επεισόδια σε όλη τη χώρα, με τον ίδιο να απαντά: «... Γυρίστε στην Τουρκία, κανείς δεν σας κρατάει με το ζόρι εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που το PVV είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην Ολλανδία.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου