Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Παντρεύτηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Μαρία Σκοπελίτου

 Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

H Μαρία Σκοπελίτου ήταν στη Βοστώνη για κάποιο διάστημα και ΄συμμετείχε σε Ελληνικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του παρουσιαστή του MEGA - Στο πλευρό του η συμπαρουσιάστριά του Ανθή Βούλγαρη 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο παντρεύτηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA, μετά το διαζύγιό του έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι δίπλα στη Μαρία Σκοπελίτου, η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό σε στενή γραμμή.

Παρούσες στον γάμο ήταν η συμπαρουσιάστριά του στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», Ανθή Βούλγαρη και η στενή του φίλη Ματίνα Παγώνη.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το περίμενα αυτό γιατί ο Ιορδάνης είναι ένας άνθρωπος που είναι μετρημένος, σοβαρός και ό,τι και να κάνει το κάνει με πολύ ωραίο τρόπο. Περιποιήθηκε όλους τους φίλους του, ήταν σε στενό κύκλο. Ήταν πάρα πολύ ωραίος», τόνισε η κ. Παγώνη μιλώντας στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου