Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης τέλειωσε τον Πολάκη από την Κ

 Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Παύλος Πολάκης μετά τη φραστική επίθεση σε βάρος συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Τούτη τη φορά η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη δεν πέρασε άνευ συνεπειών. Τούτη τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να μην δικαιολογήσει την απρεπή στάση του Χανιώτη βουλευτή απέναντι σε συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώντας ο ίδιος συγγνώμη, αλλά να τον τιμωρήσει και να τον αποκλείσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο» ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ενημέρωσή του.​

Τι προκάλεσε την αποπομπή Πολάκη 

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί φραστικά στην κα. Νατάσσα Πετρούλια, νομική σύμβουλου του υπουργού Υγείας, λέγοντάς της «μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας». Οι εκφράσεις του μάλιστα αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Αθηνάς Λινού. Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, με δάκρυα στα μάτια, έσπευσε να επικρίνει τον συνάδελφό της λέγοντας πως «δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Μετά το συμβάν ενεργοποιήθηκαν οι σχετικοί μηχανισμοί του κόμματος και με συνοπτικές διαδικασίες, δεδομένου πως είχε ήδη μερικά «συγχωροχάρτια» στο ενεργητικό του, ο Κρητικός πολιτικός τελείωσε από την κοινοβουλευτική ομάδα. Είχε ήδη άλλωστε αρχίσει να διαρρέει η δυσαρέσκεια κι άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν επιπτώσεις.

Ποινή και από τον πρόεδρο της Βουλής

Την απεύθυνση μομφής καθώς και την περικοπή μισού μισθού στον Παύλο Πολακη αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλης, Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή ό,τι προηγήθηκε. «Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συνάδελφους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας, κάνοντας λόγο για «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου