Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ανέπεμψε προσευχή στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο

Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ανέπεμψε προσευχή στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το οποίο, ως γνωστόν, συνέρχεται στην πόλη Μιλγουόκι του Ουϊσκόνσιν.

Στην προσευχή ανάμεσα στα άλλα είπε: «Αθάνατε και Αιώνιε Θεέ επίβλεψον επ’ αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Εθνους μας και χάρισε τους φωτισμό των καρδιών και των νοών τους καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους μέσω αυτού του Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συνεδρίου».

Ο Αρχιεπίσκοπος συνέχισε να προσεύχεται για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο , Πρόεδρο Τραμπ, καθώς επίσης και για τους συμβούλους και συνεργάτες του, να τους χαρίσει ο Θεός «σοφία, ευλογία και πνεύμα προσφοράς».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αναπέμπει προσευχή στο Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο στο Μιλγουόκι του Ουϊσκόνσιν. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ GOA

Σημειώνεται ότι το Συνέδριο γίνεται λίγες μόλις μέρες και συγκεκριμένα, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου και εκ νέου υποψηφίου για την Προεδρία κ. Ντόναλντ Τραμπ. Η τραγική αυτή δολοφονική απόπειρα έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024. Τραυματίσθηκε ελαφρώς ο κ. Τραμπ και κάποιοι πολίτες που συμμετείχαν στην προεκλογική συγκέντρωση, ενώ ένας άλλος ο Corey Comperatore έχασε τη ζωή του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος γράφει κάποια σημείωση στο έμβλημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ GOA

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξέφρασε εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και τα τραυματισθέντα θύματα της τραγικής δολοφονικής απόπειρας.

Υπογραμμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συνέχισε την μακροχρόνια παράδοση κατά την οποία ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προσκαλείται και αναπέμπει προσευχή τόσο στο Ρεπουμπλικανικό όσο και στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου