Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ισραήλ: Ο υπουργός Εξωτερικών ζητά από το ΝΑΤΟ την αποβολή της Τουρκίας

Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατς, «κάλεσε τους διπλωμάτες να συνεργαστούν επειγόντως με όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, ζητώντας την καταδίκη της Τουρκίας και απαιτώντας την αποβολή της από την περιφερειακή συμμαχία»

Ουπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ κάλεσε τη Δευτέρα το ΝΑΤΟ να αποβάλει την Τουρκία από μέλος του Οργανισμού, σε μια κίνηση που ενδέχεται να αυξήσει περαιτέρω την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για εισβολή στο Ισραήλ και την επικίνδυνη ρητορική του, ο υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς κάλεσε τους διπλωμάτες να συνεργαστούν επειγόντως με όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, ζητώντας την καταδίκη της Τουρκίας και απαιτώντας την αποβολή της από την περιφερειακή συμμαχία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε σε αιχμηρές δηλώσεις για το Ισραήλ την Κυριακή, μιλώντας σε συνάντηση στη Ριζούντα. «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Ακριβώς όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ, ακριβώς όπως μπήκαμε στη Λιβύη, θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Μόνο πρέπει να είμαστε δυνατοί» δήλωσε ο Ερντογάν.

Ερντογάν: «Οπως μπήκαμε στη Λιβύη, θα μπορούσαμε να μπούμε και στο Ισραήλ»

Παράλληλα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του παρομοίασε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίλτερ. «Ακριβώς όπως ο γενοκτόνος Χίτλερ βρήκε το τέλος του, το ίδιο θα συμβεί και με τον γενοκτόνο Νετανιάχου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οσοι προσπάθησαν να εξοντώσουν τους Παλαιστινίους θα λογοδοτήσουν, όπως ακριβώς και οι γενοκτόνοι ναζί. Η ανθρωπότητα θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων. Δεν θα μπορέσετε να εξαλείψετε τους Παλαιστινίους», προστίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου