Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Οι boomers εγκαταλείπουν την Αμερική για να συνταξιοδοτηθούν μαζικά στο εξωτερικό, επειδή οι ΗΠΑ είναι πολύ ακριβές.

 Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Όταν ο Allan Fawcett αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην επιστήμη των υπολογιστών το 2011, ήξερε ότι ήθελε να περάσει τουλάχιστον μερικά χρόνια ταξιδεύοντας, ιδιαίτερα σε όλη την Ευρώπη. Μετά από δεκαετίες εργασίας στην τεχνολογία, ήταν έτοιμος, όπως λέει, να ξεκουράσει το μυαλό του. «Ο προγραμματισμός υπολογιστών κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου», λέει στο Fortune. «Χρειαζόμουν μια απόδραση».

Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι αυτή η απόδραση θα γινόταν μόνιμη. Γνώρισε τη νυν σύζυγό του, Ελισάβετ, λίγο μετά τη συνταξιοδότησή του, και τελικά έκανε το άλμα να μετακομίσει μόνιμα στην Ισπανία μαζί της.

Ο Fawcett, τώρα 67 ετών και κάτοικος Ισπανίας μέσω γάμου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος για την απόφασή του. Αν και η σύζυγός του εξακολουθεί να εργάζεται, περνά τις μέρες του παίζοντας τένις, διαβάζοντας και πηγαίνοντας στην παραλία ή σε καφετέριες με φίλους ομογενείς στη Βαρκελώνη. Αυτός και η σύζυγός του μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την ήπειρο, σχεδιάζοντας ακόμη και ένα ταξίδι στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος.

FORTUNE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου