Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Οι απώλειες Μπάιντεν δυσκολεύουν τον Κρις Πάππας. Πολλοί των αναφέρουν σαν "ο Κασελάκης από το New Hampshire"


Μετά το debate η ερώτηση είναι who is actually making the decisions for the nation?

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπιση του Anselm College του Goffstown New Hampshire όπου ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται του Τζο Μπάιντεν με δύο ποσοστιαίες μονάδες, βάζει νέα δεδομένα στην Πολιτεία όπου στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ρεπουμπλικανική αλλά με το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες των κατοίκων εργάζονται στη Δημοκρατική Μασσαχουσέτη γύρισαν προς το Δημοκρατικό κόμμα δεδομένου ότι κατά τις εκλογές αρκετοί περνούν τα σύνορα και ψηφίζουν!

Τα πράγματα στο Δημοκρατικό κόμμα είναι στη “κόψη του ξυραφιού” αφού μετά το τελευταίο debate και τα όσα είδαμε και ακούσαμε από τον Jow Biden προβλημάτισαν και τους πιο δημοκρατικούς ψηφοφόρους.

Γεγονός είναι ότι ο Πάππας έχει επιλέξει να είναι στη γειτονιά του και να μη συμμετέχει σε θέματα του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας αφού γνωρίζουμε ότι έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του Ελληνισμού και δεν έχει ανταποκριθεί.  Ακόμα και στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.  Άραγε φοβάται τι θα πουν οι άλλοι ψηφοφόροι του; 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της New Hampshire Journal, η πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην Πολιτεία, Kathy Sullivan, προέτρεψε, σε υψηλούς τόνους, τους αιρετούς και τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος να μην τοποθετηθούν εναντίον του Τζο Μπάιντεν, επιλέγοντας τη σιωπή.

«Προτρέπω κάθε Δημοκρατικό που μιλάω, να βγάλει τον σκασμό. Ο Τζο Μπάιντεν είναι πρόεδρός μας, έχει κάνει σπουδαία δουλειά και είναι η στιγμή να πάνε με το πρόγραμμα και να σηκώσουν τα μανίκια, όπως όλοι μας εδώ, για να επανεκλεγεί ο Μπάιντεν το Νοέμβριο», είχε αναφέρει η Σάλιβαν.  Θράσος απεριόριστο!  Μας πηγαίνει σε άλλες εποχές που ο “χότζας” όριζε ποιόν θα ψηφίσουμε!  Κάτσε καλά δηλαδή.

Για το New Hampshire οι προκριματικές προεδρικές εκλογές έχουν μεγάλη σημασία, και τούτο γιατί το state έχει επιλέξει να είναι το πρώτο στις ΗΠΑ που θα κάνει προκριματικές εκλογές.  Αρκετοί των υποψηφίων προέδρων έχουν εκφράσει δυσφορία γιατί θα πρέπει να γίνονται εδώ οι πρώτες προκριματικές;  Με άλλα λόγια δεν θεωρούν ότι οι αρχηγοί του κόμματος στο NH κάνουν αρκετά για να έχουν αυτή την ειδική μεταχείριση.  Εδώ να πούμε ότι η μπάλα κτύπησε και την κ. Σάλιβαν η οποία αποσύρετε από υπεύθυνη του κόμματος στο New Hampshire.

Ο Πάππας κρατάει σιγή ιχθύος μέχρι να δει τι θα κάνει ο Joe Biden, θα συνεχίσει;  Πάντως οι επόμενες εβδομάδες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι στο μικροσκόπιο από τους δημοκρατικούς και όχι μόνο, αφού σε πολλές περιπτώσεις η ψήφος των ανεξάρτητων παίζει το μεγάλο ρόλο στην εκλογή Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου