Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

O Donald Trump ψηφίστηκε από τους εκλέκτορες ως ο Ρεπουμπλικάνος για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο JD Vance από το Ohio για Αντιπρόεδρος στις εκλογές του Νοεμβρίου

  Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

O Donald Trump ψηφίστηκε από τους εκλέκτορες ως ο Ρεπουμπλικάνος για Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ίδιος έκανε γνωστό ότι επέλεξε τον νεότερο ομοσπονδιακό γερουσιαστή JD Vance από το Ohio για Αντιπρόεδρο στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πριν λίγο οι Ρεπουμπλικάνοι Εκλέκτορες ψήφισαν τον Donald Trump με ποσοστό 100%. 

Οι αντιπρόσωποι, εκλέκτορες, από κάθε state επέλεξαν (η μάλλον επικύρωσαν) τον Donald Trump ως υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ.

Στο συνέδριο έγινε γνωστό ότι ο Donald Trump επέλεξε να είναι μαζί του σαν αντιπρόεδρος ο νεότερος των δύο Ομοσπονδιακών Γερουσιαστών από το Οχάϊο JD Vance. (είναι 40 χρονών).

Ο JD Vance έγινε γνωστός πριν οκτώ χρόνια με το βιβλίο που έγραψε με τα απομνημονεύματά του "Hillbilly Elegy” όπου αναφέρει πως μεγάλωσε σε μία περιοχή περιτριγυρισμένος από βία και εθισμό το οποίο έγινε μεγάλο μπεστ σέλερ και κινηματογραφική ταινία, καθώς υπερασπίστηκε τους σκληρά εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες της χώρας.  Σπούδασε στο Ohio State University και πήρε το πτυχίο της νομικής από το Yale Law School και ήταν κομάντος στο στρατό.  Είναι έγγαμος και έχουν τρία παιδιά.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου