Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Γαϊδουράκι φορτωμένο σκουπίδια κατέρρευσε στη Σαντορίνη

Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση της αστυνομίας

Οργή προκαλεί η εικόνα με ένα γαϊδουράκι που από την κούραση έχει καταρρεύσει στα σοκάκια της Σαντορίνης.

Τις φωτογραφίες του άτυχου ζώου έφερε στο φως της δημοσιότητας ηΦιλοζωική Ομοσπονδία Νέμεσις, η οποία αναφέρει πως η στάση της αστυνομίας ήταν απογοητευτική.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής στο facebook

«Από το πρωί(μαζί με ένα σωρό άλλα) έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες και τα τηλεφωνήματα για το γαϊδουράκι το φορτωμένο με σκουπίδια που κατέρρευσε από εξάντληση στα Φηρά Σαντορίνης.

Με δύο μέιλ κ ταυτόχρονα με τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώσαμε τη Γενική Αστυνόμευση στα κεντρικά της ΕΛΑΣ και περιμένουμε να στείλουν σήμα στο ΑΤ Σαντορίνης.

Η στάση του τελευταίου δε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία απογοητευτική. Μια λεπτή ειρωνεία, να το πω κομψά, στο διάλογό μας, στο δε ερώτημα μας γιατί δεν ενήργησαν αυτεπάγγελτα αφού ενημερώθηκαν, υπήρξε μια σιγή ιχθύος, θα λέγαμε

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για να κάνει η αστυνομία τα αυτονόητα και παράλληλα κάνουμε τη δουλειά της, δηλ να προσπαθούμε να μάθουμε τον ιδιοκτήτη του ζώου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου